AfterDawn: IT-alan uutiset

Trump pöyristyi – Syyttää some-jättejä sensuroinnista

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 5.5.2019 09:28

Trump pöyristyi – Syyttää some-jättejä sensuroinnista

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump hyökkäsi tuoreessa twiittiryöpytyksessään Facebookia ja Twitteriä vastaan. Presidentin sanaisen arkun avasi tällä kertaa Facebookin päätös estää muutamien kommentaattoreiden profiilit vihapuheen levittämisen takia.
Facebook esti InfoWars-verkkosivuston keulahahmona tunnetun Alex Jonesin profiilin. Alex Jones on jo pidemmän aikaa ollut verkkopalveluiden hampaissa. Eston saivat myös Trumpin tukijana tunnettu näyttelijä James Woods sekä juutalais- ja homovastaisen islamisti Louis Farrakhan. Facebookin mukaan yhteisöpalvelulla on ollut alusta lähtien ollut käytössä linjaus, jonka mukaan se estää väkivaltaa mainostavat ja käyttävät henkilöt ja organisaatiot.

Trumpin mielestä some-jätit levittävät omilla toimillaan konservatiiveihin liittyviä ennakkoluuloja. Hän lupaa seurata jatkossakin tarkasti miten mediayhtiöt sensuroivat amerikkalaisia ja estävät sananvapauden toteutumista.
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto