Näin estät LinkedInissä näkymästä, kenen profiileja katselet

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 5.5.2019 11:38

Näin estät LinkedInissä näkymästä, kenen profiileja katselet Työntekijöiden verkostoitumisen ympärille rakennettu yhteisöpalvelu LinkedIn poikkea muista some-palveluista muun muassa siinä, että palvelu kertoo sinulle kuka on katsellut sinun profiilisi tietoja. Vastaavasti palvelu kertoo muille, kenen profiilisivuilla sinä olet vieraillut.
Ominaisuus on siinä mielessä hyvä, että saat tietoosi kuka on sinusta syystä tai toisesta niin kiinnostunut, että on vieraillut profiilisivullasi. Jos olet esimerkiksi täyttänyt työhakemuksia ja liittänyt sinne linkin LinkedIn-profiiliisi, saatat saada selville milloin ja kuka on hakemustasi käsitellyt. Toisten profiileita selaillessa voi kuitenkin tulla olo, ettei haluaisi vastapuolen tietävän, että olet tarkkaillut häntä.

LinkedInissä on onneksi mahdollisuus estää katselutietoilmoitukset. Se onnistuu seuraavalla tavalla: Klikkaa LinkedInissä yläpalkissa olevaa profiilikuvaasi ("Me") ja laskeutuvasta valikosta valitse Settings & Privacy. Tämän jälkeen klikkaa auki Privacy-välilehden alta asetus "How others see your LinkedIn activity" ja sen alta ensimmäinen kohta Profile viewing options.

Tämän jälkeen voit valita kolmesta vaihtoehdosta, mitä muut näkevät kun vierailet heidän profiilisivulla. Oletuksena LinkedIn näyttää nimesi, profiilukuvasi, työpaikkasi ja ammattinimikkeesi. Voit vaihtaa sen nimettömään valintaan, jossa sinua kuvaillaan ammattisi perusteella, mutta yksilöiviä tietoja ei luovuteta. Viimeinen vaihtoehto on täysi anonymiteetti, josta ei voida päätellä edes ammattiasi.

Mikäli estät tietojesi näkymisen muille, et itsekään tule näkemään profiilissasi vierailevien käyttäjien yksityiskohtaisia tietoja.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Spotify haastettiin oikeuteen – Käyttää Eminemin musiikkia luvatta Spotify haastettiin oikeuteen – Käyttää Eminemin musiikkia luvatta (22.8.2019 08:28)
Eminemin rap-uran alkuvaiheen julkaisija Eight Mile Style on haastanut suoratoistopalvelu Spotifyn oikeuteen, kertoo The Hollywood Reporter. Haasteen mukaan Spotify ei ole hankkinut Eminemin ....
OnePlus TV paljastetaan aivan pian OnePlus TV paljastetaan aivan pian (22.8.2019 08:05)
OnePlus paljasti jo viime vuoden puolella, että yhtiö kehittää mobiililaitteiden lisäksi omaa älytelevisiota. Hankkeesta ei kuulunut pitkään yhtään mitään, mutta tänä kesänä huhut taas voimistuivat ....
Google tarkastaa uusia sovelluksia kolme päivää ennen julkaisua Google Play-sovelluskaupassa Google tarkastaa uusia sovelluksia kolme päivää ennen julkaisua Google Play-sovelluskaupassa (21.8.2019 19:11)
Google on kertonut Choice of Games -sivustolle, että kaikkien uusien sovelluksien kohdalla Google käyttää vähintään kolme päivää sen tarkistamiseen ennen kuin sovellus julkaistaan Google Play ....
1 kommentti
Corsair julkaisi 99 euron langattoman K57 RGB pelinäppäimistön Slipstream-teknologialla Corsair julkaisi 99 euron langattoman K57 RGB pelinäppäimistön Slipstream-teknologialla (21.8.2019 14:14)
Corsair julkaisi uuden K57 RGB Wireless pelinäppäimistön Gamescom-messuilla. Uusi näppäimistö on siis langaton ja sisältää paremman RGB-valaistuksen. Corsair esitteli myös uuden Elgato 4K60 ....
Luksus tekee paluun? Apple Watchista tulossa titaaniset ja keraamiset vaihtoehdot Luksus tekee paluun? Apple Watchista tulossa titaaniset ja keraamiset vaihtoehdot (21.8.2019 10:14)
Viime vuonna Applen älykellomallisto kaventui kun valikoimista poistuivat kalliit Edition-kellot. Tämä mallisto saattaa kuitenkin olla tulossa takaisin tänä vuonna, sillä watchOS 6:n uudesta ....

Uutisarkisto