AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft aloitti HoloLens 2 -lasien kehittäjäversion myynnin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 3.5.2019 07:56

Microsoft aloitti HoloLens 2 -lasien kehittäjäversion myynnin

Microsoft on aloittanut vuoden alussa esiteltyjen HoloLens 2 -lasien developer-version myynnin. Kehittäjäversiota myydään 3500 dollarin hintalapulla, aivan kuten ensimmäisiäkin HoloLens-laseja.
HoloLens 2 -lasien ennakkomyynti alkoi jo helmikuun lopulla, mutta varsinainen saatavuus on alkanut vasta nyt. Microsoft aikoo julkaista vielä tämän vuoden aikana laseista yrityskäyttäjille tarkoitetun Business-version, mutta kaupalliselle lanseeraukselle ei ole annettu tarkkaa ajankohtaa.

Kehittäjäversion ostajalle tarjotaan HoloLens 2 -lasien lisäksi Azure-krediittejä sekä trial-versiot Unity Prosta ja CAD-käyttöön tarkoitetun Unity PiXYZ Pluginin.Toukokuun lopusta alkaen HoloLens 2 -lasien omistajat voivat käyttää myös Unreal Engine 4:ää.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto