AfterDawn: IT-alan uutiset

Facebook hakee tukea virtuaalivaluutalleen – Tavoitteena ohittaa luottokorttimaksut

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 3.5.2019 08:09

Facebook hakee tukea virtuaalivaluutalleen – Tavoitteena ohittaa luottokorttimaksut

Facebook valmistautuu parhaillaan oman vakaan virtuaalivaluutan julkaisuun, kertoo The Wall Street Journal.
Wall Street Journalin mukaan Facebookin tavoitteena on kehittää stablecoinin oheen kattava maksuverkko, joka käsittelisi kaikki maksut. Kehitettävän valuutan arvo halutaan pitää mahdollisimman tasaisena, jolloin se soveltuu hyvin maksuvälineeksi eikä olisi pelkkä keinottelun väline. Facebook on käynyt Project Libran tiimoilta keskusteluita Visan, Mastercardin, maksukäsittely-yhtiö First Datan ja suurimpien verkkokauppojen kanssa.

Facebook on hakenut yhtiöiltä tukea virtuaalivaluutan julkaisuun, minkä lisäksi se toivoo yhtiöiden panostavan siihen miljardilla dollarilla. Tavoitteena on etupäässä ohittaa luottokorttimaksamiseen liittyvät maksut. Facebookin mainoksia katsovat käyttäjät voisivat myös tienata virtuaalivaluuttaa, jolla he voisivat ostaa verkkokaupoista itselleen tavaraa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto