AfterDawn: IT-alan uutiset

Huaweilta tulossa 5G-televisio 8K-näytöllä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 2.5.2019 09:17 Kommentteja (1)

Huaweilta tulossa 5G-televisio 8K-näytöllä

Teknologiajätti Huawei on laajentumassa televisiobisnekseen tuomalla markkinoille 5G-yhteyksillä varustetun 8K-television. Kiinalaisyhtiön suunnitelmista kertoi Nikkei Asia Review. Kyseessä olisi markkinoiden ensimmäinen 5G-televisio.
Nikkei Asia Review'lle puhuneiden lähteiden mukaan kyseinen televisio tulisi markkinoille vielä tämän vuoden aikana. On kuitenkin mahdotonta sanoa kuinka laajasti televisiota aiotaan markkinoida. 8K-sisällön puutteen takia Huawei ei välttämättä markkinoi televisiota kuin kaikkein suurimmilla markkina-alueilla, jolloin Suomen kaltaiset sivumarkkinat saatetaan sivuuttaa.

Huawein tavoitteena on luoda kaiken kattava brändiekosysteemi, jollainen on jo esimerkiksi LG:llä ja Samsungilla. Tulevaisuudessa kodin tärkeimmät laitteet olisi siis mahdollista hankkia Huawei-merkkisinä.

Television hinta tulee todennäköisesti olemaan päätä huimaava. Esimerkiksi Samsung markkinoi 8K-televisiotaan (ei 5G.tä) 4999 dollarin hinnalla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: 8K 5G NR 5G Huawei
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

12.5.2019 15:42
Langallinen
Vahvistamaton

En ymmärrä tuota 5G vouhotusta. Miksi kaikki pitää liittää suoraan nettiin?
Ainakin varmistetaan, että ilmatie on heti tukossa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto