Huaweilta tulossa 5G-televisio 8K-näytöllä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 2.5.2019 09:17 Kommentteja (1)

Huaweilta tulossa 5G-televisio 8K-näytöllä Teknologiajätti Huawei on laajentumassa televisiobisnekseen tuomalla markkinoille 5G-yhteyksillä varustetun 8K-television. Kiinalaisyhtiön suunnitelmista kertoi Nikkei Asia Review. Kyseessä olisi markkinoiden ensimmäinen 5G-televisio.
Nikkei Asia Review'lle puhuneiden lähteiden mukaan kyseinen televisio tulisi markkinoille vielä tämän vuoden aikana. On kuitenkin mahdotonta sanoa kuinka laajasti televisiota aiotaan markkinoida. 8K-sisällön puutteen takia Huawei ei välttämättä markkinoi televisiota kuin kaikkein suurimmilla markkina-alueilla, jolloin Suomen kaltaiset sivumarkkinat saatetaan sivuuttaa.

Huawein tavoitteena on luoda kaiken kattava brändiekosysteemi, jollainen on jo esimerkiksi LG:llä ja Samsungilla. Tulevaisuudessa kodin tärkeimmät laitteet olisi siis mahdollista hankkia Huawei-merkkisinä.

Television hinta tulee todennäköisesti olemaan päätä huimaava. Esimerkiksi Samsung markkinoi 8K-televisiotaan (ei 5G.tä) 4999 dollarin hinnalla.

Tägit: 8K 5G NR 5G Huawei
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

12.5.2019 15:42
Langallinen
Vahvistamaton

En ymmärrä tuota 5G vouhotusta. Miksi kaikki pitää liittää suoraan nettiin?
Ainakin varmistetaan, että ilmatie on heti tukossa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto