AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony paljasti – PlayStation 5:tä ei julkaista 12 kuukauteen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 27.4.2019 20:21

Sony paljasti – PlayStation 5:tä ei julkaista 12 kuukauteen Sony on kertonut lehdistölle, ettei se aio julkaista seuraavan sukupolven PlayStation-pelikonsolia vielä 12 kuukauteen. Yhtiö kertoi hiljattain Wiredin haastattelussa teknisiä yksityiskohtia niin sanotun PlayStation 5:n ominaisuuksista.
Rivien välistä voi kuitenkin päätellä, että seuraava PlayStation julkaistaisiin kuitenkin vuoden 2020 aikana. Toisin sanoen konsolin julkaisu ajoittuu ensi vuoden jälkimmäiselle puoliskolle eli sopivasti joulusensonkiin. Sony ei ole tänä vuonna mukana E3-pelimessuilla, mutta ensi vuoden messuilla Sonylla voi riittää kerrottavaa.

Sony aikoo käyttää konsolissaan uuden sukupolven AMD-piirejä, niin prosessorin kuin grafiikkaohjaimenkin osalta. Suorituskyvyn pitäisi riittää toistamaan grafiikoita 8K-tarkkuudella. Sony lupasi myös käyttää konsoleissa SSD-asemia.
Tähän mennessä PlayStation 4 -konsoleita on myyty 96,8 miljoonaa kappaletta, joten maaginen 100 miljoonan laitteen raja lähestyy päivä päivältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto