Päivän diili: Langattomat pelikuulokkeet 49 eurolla - säästä lähes 70 euroa!

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 24.4.2019 17:16

Päivän diili: Langattomat pelikuulokkeet 49 eurolla - säästä lähes 70 euroa! Päivän diilinä nostetaan esiin tällä kertaa Plantronicsin langattomat pelikuulokkeet, jotka irtoavat nyt aika hurjalla 57 prosentin alennuksella, eli hintaa jää nyt vain 49 euroa.
Kuulokkeet, Plantronics RIG 800HD, toimivat sekä PC-pelaamisessa että konsoleilla, tuki löytyy sekä Playstationille että Xboxille. Ainakin tunnettu pelisivusto IGN on arvostelussaan tykännyt kuulokkeista varsin paljon ja arvosanaksi on siunaantunut neljä tähteä viidestä.

Eli tästäpä edullisesti langattomat pelikuulokkeet, jos sellaisia on hakusessa:

Plantronics RIG 800HD langattomat pelikuulokkeet, 49 euroa

Kuten aina, tarjous on bongattu netistä, eikä meille mitenkään erikseen kerrottuna. Emme tiedä jälleenmyyjän varastosaldoa tai sitä, kauanko tarjous mahdollisesti kestää, joten kannattaa toimia nopeasti.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto