Tesla esitteli ensimmäisen oman piirin – Seuraava on jo huikeasti parempi

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 23.4.2019 08:15

Tesla esitteli ensimmäisen oman piirin – Seuraava on jo huikeasti parempi Tesla paljasti viime yönä hurjat suunnitelmansa itsestään ajaviin autoihin liittyen. Jo tämän vuoden loppuun mennessä Teslan hallussa pitäisi olla teknologia, jonka avulla sen autot pystyvät ajamaan täysin itsenäisesti olosuhteista riippumatta. Oman robottitaksipalvelun yhtiö aikoo tuoda markkinoille ensi vuonna.
Teknologisen harppauksen taustalla on muun muassa yhtiön kehittämä oma prosessori, joka käsittelee auton sensoreiden keräämän datan ja muuntaa sen autonomisen ajamisen mahdollistavaan muotoon. Aiemmin Tesla on käyttänyt Nvidian Drive-laitealustaa, mutta se on nyt korvattu Teslan omalla piirillä. Tehtaalta tulevat uudet Model S- ja X-autot vaihdettiin Teslan piiriin kuukausi sitten ja Model 3:n kohdalla muunnos tehtiin noin 10 päivää sitten.

Elon Muskin nyt tehtaalta tulevat Teslat sisältävät itsestään ajavat autot mahdollistavan raudan. Loppu on enää kiinni ohjelmistosta.Muskin mukaan yhtiö on jo aloittanut seuraavan sukupolven prosessorin kehityksen ja sen suhteen ollaan jo puolivälissä. Parannuksia on siis tulossa edelleen autojen autonomiaan. Musk lupasi uuden piirin olevan jopa kolme kertaa parempi kuin nyt esitelty piiri.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Xbox-fanit voivat huokaista – Seuraava Xbox tulee olemaan hinnaltaan ja suorituskyvyltään houkutteleva Xbox-fanit voivat huokaista – Seuraava Xbox tulee olemaan hinnaltaan ja suorituskyvyltään houkutteleva (19.11.2019 06:20)
Microsoftin pelikonsoliliiketoimintaa luotsaava Phil Spencer lupaa Xboxin faneille, ettei kehitteillä oleva Project Scarlett -konsoli tule olemaan pettymys hinnan eikä suorituskyvyn suhteen. ....
Apple järjestää yllätystilaisuuden – Huomio ei kohdistu nyt laitteisiin Apple järjestää yllätystilaisuuden – Huomio ei kohdistu nyt laitteisiin (19.11.2019 06:09)
Applen loppuvuosi koostuu yleensä kahdesta erillisestä julkaisutilaisuudesta. Ensin on syyskuussa järjestettävä iPhone-julkistus, mitä seuraa lokakuussa pidettävä iPad-tilaisuus. Tällä kertaa ....
Patenttikuvat paljastavat PlayStation 5 -ohjaimen? Patenttikuvat paljastavat PlayStation 5 -ohjaimen? (18.11.2019 19:23)
Sonyn tulevan sukupolven pelikonsoli on vielä noin vuoden päässä julkaisusta, mutta jo tässä vaiheessa tiedämme melkoisesti tulevasta pelilaitteesta. Yhtiö on paljastanut muun muassa ohjaimen ....
Blizzard lupaa jatkuvia päivityksiä Diablo IV:stä Blizzard lupaa jatkuvia päivityksiä Diablo IV:stä (18.11.2019 19:04)
BlizzCon 2019 oli julkistusten puolesta melkoisen kovan luokan tapahtuma. Olipa kyseessä Kiina-polemiikin peittely tai ei niin monet olivat innoissaan niin Overwatch 2:sta kuin erityisesti juuri ....
Suomalaiset haksahtivat OneCoin-huijaukseen – Menetysten arvo jopa 40 miljoonaa euroa Suomalaiset haksahtivat OneCoin-huijaukseen – Menetysten arvo jopa 40 miljoonaa euroa (18.11.2019 18:27)
OneCoin-nimisen kryptovaluutan avulla huijattiin suomalaisilta vuoden 2014 lopun ja vuoden 2016 lopun välisenä ajanjaksona yli 40 miljoonaa euroa, kertoo Yle. Tieto selvisi MOT-ohjelmalle luovutetuista ....

Uutisarkisto