AfterDawn: IT-alan uutiset

Amazon Music -suoratoistopalvelua voi kuunnella myös ilmaiseksi

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 19.4.2019 09:24

Amazon Music -suoratoistopalvelua voi kuunnella myös ilmaiseksi

Amazon on lanseerannut Music-suoratoistopalveluunsa uuden ilmaisen tilausluokan, jossa musiikkia voi kuunnella maksutta niin paljon kuin haluaa. Spotifyn ilmaisversion kaltainen palvelu rahoitetaan mainoksilla, mutta se on vain Alexan käyttäjien ulottuvilla.
Amazon Music -suoratoistopalvelu avattin Suomessa vuoden 2017 lopulla, mutta nyt esitelty ilmaisversio toimii ainakin toistaiseksi vain Yhdysvalloissa. Suomeen palvelu löytänee tiensä, mikäli palvelun ympärille saadaan rakennettua tarpeeksi tuottava mainosmyyntialusta.

Ilmaisversio toimii Amazonin Alexa-puheavustajaa tukevilla laitteilla ja sen kautta voidaan soittaa valmiiksi laadittuja soittolistoja. Soitettava musiikkia ei voi kappaleen tarkkuudella valita.

Yhdysvalloissa Apple Music ohitti maksullisten tilaajien määrässä Spotifyn.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto