AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflix kokeilee ikivanhaa suosittelutapaa – Top 10 -listat tulevat

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 17.4.2019 12:48

Netflix kokeilee ikivanhaa suosittelutapaa – Top 10 -listat tulevat Netflix kertoi osavuosituloksensa julkistamisen yhteydessä, että se aikoo testata Britanniassa top 10 -listausten toimivuutta suoratoistopalvelussa. Listan kautta asiakas näkee suoraan mitkä sisällöt kunakin hetkenä vetävät katselijoita ja ovat kaikkein suosituimpia.
Netflixin käytössä ehkä kaikkein suurin ongelma on katsottavan sisällön päättäminen. Suoratoistopalvelu yrittää algoritmeillaan kyllä päätellä mahdollisimman tehokkaasti, millaisesta sisällöstä tykkäät ja mitä voisit seuraavaksi haluta katsoa. Se ei kuitenkaan aina toimi, sillä katsottava sisältöä löytyy oman kuplan ulkopuoleltakin. Top 10 -listaus voisi toimia tässä tapauksessa.

Testaus alkaa vielä tämän neljänneksen aikana eli käytännössä ennen kesäkuun loppua. Netflix analysoi tuloksia pari kuukautta ja sen jälkeen päättää toiminnon laajentamisesta muille markkina-alueille.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto