Microsoft paljasti Xbox One S All-Digitalin – Ei lainkaan levyasemaa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 17.4.2019 07:59

Microsoft paljasti Xbox One S All-Digitalin – Ei lainkaan levyasemaa Microsoft on paljastanut Xbox One S All-Digital Edition -pelikonsolin, joka käyttää pelien jakelussa vain digitaalisia jakelukanavia. Konsolista ei löydy lainkaan optista asemaa, joten levyllä olevia pelejä, elokuvia tai musiikkia ei voi toistaa sillä lainkaan.
Ohjelmistojätin mukaan Xbox One S All-Digital Edition on suunniteltu kokonaan Z-sukupolven tarpeisiin, sillä Microsoftin analyysin mukaan he ovat diginatiiveja ja hallitsevat mediasisältöjä mieluiten vain digitaalisia kanavia pitkin. Digitaalista sisältöä varten konsoliin on sisällytetty teratavun verran tallennustilaa. Muutoin uusi konsoli on teknisesti kuin Xbox One S.

All-Digital Editionin hinta on Suomessa 239,99 euroa ja toimitukset alkavat 7. toukokuuta. Konsoli on kuitenkin jo nyt ennakkotilattavissa Microsoft Storen kautta. Konsolin mukana toimitetaan kolme peliä: Minecraft, Sea of Thieves ja Forza Horizon 3.Lisäksi Microsoft esitteli Xbox Game Pass Ultimate -tilausluokan, jonka ajatuksena on yhdistää Xbox Game Pass- ja Xbox Live Gold-tilaukset yhteen 14,99 dollaria maksavaksi palveluksi. Ultimate-tilausluokka on nyt testausvaiheessa ja se lanseerataan kaupallisesti myöhemmin.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

HBO: Hinta nousee Suomessa marraskuussa HBO: Hinta nousee Suomessa marraskuussa (22.10.2019 12:44)
HBO Nordic on ilmoittanut tänään nostavansa hintoja Suomessa. Vanhoille tilaajille hinnankorotukset astuvat voimaan seuraavassa kuukausilaskussa. Perustilauksen hinta nousee aiemmasta 9,95 ....
TSMC yllättyi – Korottaa investointejaan 5 nanometrin tuotannon lisäämiseksi TSMC yllättyi – Korottaa investointejaan 5 nanometrin tuotannon lisäämiseksi (22.10.2019 06:21)
Puolijohdevalmistaja TSMC aikoo yllättäen lisätä investointejaan vielä tälle vuodelle. Aiemmin ilmoitetun 11 miljardin dollarin investointikulujen sijaan yhtiö on korottanut koko vuoden investoinnit ....
Photoshopin lisäksi myös Illustrator on tulossa iPadille Photoshopin lisäksi myös Illustrator on tulossa iPadille (22.10.2019 06:04)
Piirto-ohjelmien suvereeni markkinajohtaja Adobe lupasi jo vuosi sitten, että se julkaisee "oikean" Photoshop-kuvankäsittelyohjelman iPadille tämän vuoden aikana. Täysiveristä Photaria ei ole ....
Jaatko Netflixin muiden kanssa? Ei hätää, vaikka yhtiö etsii ratkaisuja pulmaan Jaatko Netflixin muiden kanssa? Ei hätää, vaikka yhtiö etsii ratkaisuja pulmaan (21.10.2019 21:04)
Yhtä kauan kuin Netflix on ollut merkittävä suoratoistopalvelu, ovat käyttäjät jakaneet palvelun kirjautumistietoja perheen tai kaveripiirin välillä. Netflixiä asia ei ole liiemmin kiristänyt, ....
1 kommentti
Vuotaneet kuvat vahvistavat PlayStation 5:n prototyypin ulkonäön Vuotaneet kuvat vahvistavat PlayStation 5:n prototyypin ulkonäön (21.10.2019 20:30)
Sonyn viidennen sukupolven pelikonsoli on tulossa markkinoille ensi vuonna. Tässä vaiheessa laitteesta tiedetään tietysti vielä kovin vähän, sillä julkaisuun on todennäköisesti vielä noin vuosi aikaa. ....

Uutisarkisto