Hakkerit pääsivät käsiksi Outlook-sähköpostiviesteihin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 15.4.2019 09:54

Hakkerit pääsivät käsiksi Outlook-sähköpostiviesteihin Hakkeriryhmä onnistui pääsemään Microsoftin sähköpostipalveluiden sisälle, mikä mahdollisti heille Outlook-, MSN- ja Hotmail-sähköpostien käyttäjien viestiliikenteen seuraamisen. Asiasta uutisoineen Motherboardin mukaan Microsoft havahtui tapaukseen maaliskuun lopulla.
Oikeudet sähköpostiliikenteen seuraamiseen hakkeriryhmä hankki murtautumalla Microsoftin asiakaspalvelutyöntekijän tilille. Hakkerit pystyivät tämän oikeuksien avulla seuraamaan Microsoftin asiakkaiden viestiliikennettä ainakin tunnistetietotasolla. Toisin sanoen hakkerit näkivät sähköpostien aiheotsikon sekä kenen kanssa viestittelyä käydään.

Motherboardin näkemien todisteiden perusteella hakkerit ovat nähneet myös sähköpostien varsinaisen sisällön. Tämä viittaisi siihen, että hakkerit ovat murtautuneet tavallista asiakaspalvelijaa korkeamman työntekijän tilille.Tapaus koskettaa vain ilmaissähköpostin käyttäjien. Yritysasiakkaiden sähköposteihin hakkerit eivät ole päässeet käsiksi.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? (22.11.2019 13:13)
Star Wars -sarja Mandalorian on saatavilla ainoastaan Disney+ -palvelusta - ja Disney+ -palvelua ei saa kuin muutamaan maahan. Joten piratismi rehottaa.
Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen (22.11.2019 10:10)
Tesla on paljastanut viime keväästä lähtien hypetetyn lava-auton. Toimitusjohtaja Elon Muskin lupausten mukaisesti pick up -auto noudattaa melko futuristista tyyliä -- joku voisi jopa sanoa, ....
Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa (22.11.2019 06:20)
Trumpin vierailu Applen Mac Pro -tehtaalla Teksasissa on poikinut muutamia sammakoita Yhdysvaltojen presidentin suusta. Ensin hän kertoi avanneensa vierailullaan tehtaan, vaikka se on ollut ....
Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia (22.11.2019 05:59)
Kulunut syksy ei ollut Applen ohjelmistokehittäjille kovin hyvä, sillä iOS 13 -käyttöjärjestelmää riivasivat suuri määrä erilaisia bugeja. Käyttöjärjestelmä julkaistiin selkeästi keskeneräisenä, ....
Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....

Uutisarkisto