AfterDawn: IT-alan uutiset

Uuden Xboxin lehdistökuva vuoti nettiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 14.4.2019 10:27

Uuden Xboxin lehdistökuva vuoti nettiin Levyasemattoman Xbox One S:n julkaisu alkaa olla käsillä, mistä hyvänä osoituksena WinFuturen löytämä lehdistökuva pelikonsolista. Sivuston lähteet paljastivat myös muuta tietoa tulevasta konsolista.
Pelikonsolin nimi tulee olemaan Xbox One S All Digital. Nimestä voidaan suoraan päätellä jo se, ettei siinä ole lainkaan optista asemaa, vaan pelien jakelu konsolille tapahtuu täysin digitaalisesti. Jakelutavan takia konsoliin on perusteltua varata kunnolla tallennustilaa, uudesta Xbox One S:stä sitä löytyy teratavun verran. Paketista löytyy valmiiksi asennettuna Forza Horizon 3, Minecraft ja Sea of Thieves.

All Digital -malli esitellään yleisölle näillä näkymin 16. huhtikuuta ja myyntiin se tulee 7. toukokuuta. Aseman puutteen takia konsolin hinta on tavallista hieman alhaisempi, vain 230 euroa.

Microsoft testannee uuden konsolin avulla täysin digitaalisen jakelun toimivuutta ja markkinareaktioita. Tulokset vaikuttanevat seuraavan sukupolven Xbox-konsoleiden teknisiin ominaisuuksiin.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto