AfterDawn: IT-alan uutiset

Disney+ haastaa Netflixin sisällöillä ja hinnalla

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 12.4.2019 08:40

Disney+ haastaa Netflixin sisällöillä ja hinnalla Suoratoistopalveluissa kilpailu kiristyy tänä vuonna, sillä Netflix on saamassa haastajaksi Applen TV+:n lisäksi Disneyn juuri esittelemän Disney+-palvelun.
Disney+ houkuttelee asiakkaita niin hinnallaan kuin sisällöltään. Disneyn ehdotonta vahvuusaluetta ovat lapsille suunnattujen hahmojen ympärille luodut sarjat ja elokuvat. Aikuisempaan makuun sopivaa sisältöä Disney+:aan tulee muiden muassa National Geographicilta ja Lucasfilmiltä. Lisäksi 21st Century Foxin ostamisen myötä Disney sai oikeudet esimerkiksi The Simpsons -sarjaan, joka tulee myös olemaan Disney+:n valikoimissa.

Suoratoistopalvelu lanseerataan Yhdysvalloissa 12. marraskuuta ja seuraavina vuosina sen saatavuusaluetta laajennetaan muille tärkeille markkina-alueille. Yhdysvalloissa suoratoistopalvelu maksaa 6,99 dollaria kuukaudessa ja vuosimaksuna 69,99 dollaria. Tekniikan osalta Disney+ tukee 4K- ja HDR-sisältöjä. Palvelun luvataan tukevan laajasti erilaisia medialaitteita, kuten konsoleita, älytelevisioita ja mediabokseja.

Disney aikoo myös tuoda tarjolle ohjelmapaketin, jossa on yhdistetty Disney+, ESPN+ sekä Hulu.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto