AfterDawn: IT-alan uutiset

Disney+ haastaa Netflixin sisällöillä ja hinnalla

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 12.4.2019 08:40

Disney+ haastaa Netflixin sisällöillä ja hinnalla

Suoratoistopalveluissa kilpailu kiristyy tänä vuonna, sillä Netflix on saamassa haastajaksi Applen TV+:n lisäksi Disneyn juuri esittelemän Disney+-palvelun.
Disney+ houkuttelee asiakkaita niin hinnallaan kuin sisällöltään. Disneyn ehdotonta vahvuusaluetta ovat lapsille suunnattujen hahmojen ympärille luodut sarjat ja elokuvat. Aikuisempaan makuun sopivaa sisältöä Disney+:aan tulee muiden muassa National Geographicilta ja Lucasfilmiltä. Lisäksi 21st Century Foxin ostamisen myötä Disney sai oikeudet esimerkiksi The Simpsons -sarjaan, joka tulee myös olemaan Disney+:n valikoimissa.

Suoratoistopalvelu lanseerataan Yhdysvalloissa 12. marraskuuta ja seuraavina vuosina sen saatavuusaluetta laajennetaan muille tärkeille markkina-alueille. Yhdysvalloissa suoratoistopalvelu maksaa 6,99 dollaria kuukaudessa ja vuosimaksuna 69,99 dollaria. Tekniikan osalta Disney+ tukee 4K- ja HDR-sisältöjä. Palvelun luvataan tukevan laajasti erilaisia medialaitteita, kuten konsoleita, älytelevisioita ja mediabokseja.
Disney aikoo myös tuoda tarjolle ohjelmapaketin, jossa on yhdistetty Disney+, ESPN+ sekä Hulu.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto