DNA:sta puolikkaan ostanut Telenor yritti Suomen TV-markkinoille pari vuotta sitten

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 9.4.2019 12:29

DNA:sta puolikkaan ostanut Telenor yritti Suomen TV-markkinoille pari vuotta sitten Norjalainen teleoperaattori Telenor kertoi tänään ostavansa reilut puolet suomalaisesta teleyhtiö DNA:sta. Osuudet DNA:sta myy yhtiön kaksi suurinta omistajaa, Finda Telecoms ja PHP Holding.
Telenor saa kauppojen kautta 28 prosentin markkinaosuuden operaattorimarkkinoilla. Matkapuhelinliittymien lisäksi Telenor pääsee käsiksi DNA:n antennitelevisioverkkoon, mikä on saattanut olla yksi syy ostolle, vaikka lehdistötiedotteessa korostetaankin DNA:n asemaa matkapuhelinliittymämarkkinoilla ja kiinteissä laajakaistaliittymissä.

Telenorin tytäryhtiö Norkring nimittäin sai vuonna 2015 verkkotoimiluvan UHF-taajuusalueella, mutta yhtiö luopui toimiluvastaan kesällä 2016. Norkringin verkkotoimilupa antenniverkossa olisi alkanut vuonna 2017.

Tägit: Norkring Telenor DNA
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto