AfterDawn: IT-alan uutiset
Osallistu Elisan arvontaan ja voita Xiaomi Mi Robot Vauum-Mop Pro -robotti-imuri!

DNA:sta puolikkaan ostanut Telenor yritti Suomen TV-markkinoille pari vuotta sitten

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 9.4.2019 12:29

DNA:sta puolikkaan ostanut Telenor yritti Suomen TV-markkinoille pari vuotta sitten Norjalainen teleoperaattori Telenor kertoi tänään ostavansa reilut puolet suomalaisesta teleyhtiö DNA:sta. Osuudet DNA:sta myy yhtiön kaksi suurinta omistajaa, Finda Telecoms ja PHP Holding.
Telenor saa kauppojen kautta 28 prosentin markkinaosuuden operaattorimarkkinoilla. Matkapuhelinliittymien lisäksi Telenor pääsee käsiksi DNA:n antennitelevisioverkkoon, mikä on saattanut olla yksi syy ostolle, vaikka lehdistötiedotteessa korostetaankin DNA:n asemaa matkapuhelinliittymämarkkinoilla ja kiinteissä laajakaistaliittymissä.

Telenorin tytäryhtiö Norkring nimittäin sai vuonna 2015 verkkotoimiluvan UHF-taajuusalueella, mutta yhtiö luopui toimiluvastaan kesällä 2016. Norkringin verkkotoimilupa antenniverkossa olisi alkanut vuonna 2017.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Norkring Telenor DNA
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto