AfterDawn: IT-alan uutiset

Spotify hävisi Applelle – Tärkeän markkinapaikan herruus vaihtui

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 6.4.2019 10:47

Spotify hävisi Applelle – Tärkeän markkinapaikan herruus vaihtui

Apple Music on onnistunut ohittamaan maailmanlaajuisesti suoratoistomarkkinoita hallitsevan Spotifyn Yhdysvalloissa. The Wall Street Journalin tietojen mukaan Spotifylla oli helmikuussa 26 miljoonaa tilaajaa Yhdysvalloissa ja Applella oli samaan aikaan 28 miljoonaa tilaajaa.
Maailmanlaajuisesti mitattuna Spotify johtaa edelleen Applea tilausmäärissä mitattuna, sillä helmikuussa Spotifylla oli maailmanlaajuisesti 96 miljoonaa tilaajaa. Tammikuussa Apple kertoi vuorostaan, että sen Apple Music -palvelulla on 50 miljoonaa tilaajaa. Apple on siis onnistunut selkeästi lyömään läpi Yhdysvalloissa, vaikka muualla Spotify pitääkin edelleen valtikkaa.

Yhdysvalloissa ero todennäköisesti kasvaa Applen eduksi tulevaisuudessa, sillä Apple Music kasvattaa käyttäjämääriään nopeammin kuin Spotify. Sama ilmiö näkyy myös Yhdysvaltojen ulkopuolella, jossa Apple Music kasvaa 2,4–2,8 prosentin tahtia ja Spotify taas 2–2,3 prosentin tahtia.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto