Kadonneita MySpace-biisejä palautettiin – 490 000 hävinnyttä kappaletta ladattiin uudelleen nettiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 5.4.2019 09:59

Kadonneita MySpace-biisejä palautettiin – 490 000 hävinnyttä kappaletta ladattiin uudelleen nettiin MySpace oli 2000-vuosikymmenen yksi suosituimpia musiikkipalveluita ja artistien suosima sosiaalinen media. Palvelun aktiivisuus on kuitenkin laskenut radikaalisti, kun artistit ovat löytäneet parempia tapoja olla yhteydessä faneihinsa.
Ruma tahra palvelun historiikkiin saatiin maaliskuun puolivälissä, kun palvelun ylläpitäjä kertoi epäonnistuneen palvelinmuutoksen johtaneen valtavaan tietohäviöön. Ylläpidosta viestittiin, että kaikki vuosien 2003–2015 välillä tallennetut tiedot ovat hävinneet – mukaan lukien palveluun ladatut musiikkikappaleet.

Internet Archieve on kuitenkin onnistunut täyttämään tietohäviön aiheuttamaa mustaa aukkoa. Palvelu on nimittäin julkaissut noin 490 000 musiikkikappaletta, jotka on ladattu alun perin MySpaceen. Kappaleiden lähde on nimeltään anonymous academic group, joka kertoo osana omaa tutkimustaansa ladanneensa 1,3 teratavun edestä musiikkia MySpacesta.MySpacessa on arvioitu olleen kuitenkin noin 50 miljoonaa musiikkikappaletta, joten palautetut kappaleet ovat vain pieni osa hävinneistä tiedoista. Aineiston kappaleet ovat vuosilta 2008–2010. Musiikkikappaleet löytyvät täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen (25.2.2020 16:41)
Huawei on julkaissut taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen, joka on jatkoa Mate X:lle. Mate Xs:n näyttö kiertää kiinni ollessaan puhelimen ulkokuorta ja avattuna sen läpimitta on 8 tuumaa. ....
Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa (25.2.2020 10:22)
Viime viikolla nähtiin useita hyviä tarjouksia puhelimista ja sama tuntuu jatkuvan. Viime viikolla tarjouksessa oli esimerkiksi OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Nyt vuorostaan 8 gigatavun keskusmuistilla ....
Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia (25.2.2020 06:19)
Huawein seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimet esitellään Pariisissa 26. maaliskuuta. Tuolloin lehdistötilaisuudessa kaiken kansan ihmeteltäväksi tulevat P40-sukupolven laitteet. Viime ....
Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit (25.2.2020 06:06)
Osuvista tuotelanseerausennustuksistaan hyvin tunnettu Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo arvioi tällä kertaa, että Applen ensimmäinen ARM-pohjaista suoritinta käyttävä Mac-tietokone tulisi markkinoille ....
Huawein uudet MateBook D 14 ja MateBook D 15 -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa Huawein uudet MateBook D 14" ja MateBook D 15" -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa (24.2.2020 19:43)
Huawei on julkistanut kaksi uutta kannettavaa tietokonetta. Näiden uutuuksien myynti on alkanut heti Suomessa. MateBook D -sarjan uutuudet ovat varustettu 14- ja 15-tuumaisella näytöllä. ....

Uutisarkisto