AfterDawn: IT-alan uutiset

Uutta tietoa Valven VR-laseista – Julkaisupäivä varmistui

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 2.4.2019 08:46 Kommentteja (1)

Uutta tietoa Valven VR-laseista – Julkaisupäivä varmistui Valven suunnitelmat omien VR-lasien julkaisusta paljastuivat maaliskuun lopulla ja nyt on paljastanut lisää tietoa lasien julkaisuaikataulusta.
Lasien veikkailtiin tulevan saataville toukokuussa, mutta tuolloin alkaakin vain lasien ennakkotilaus. Verkkoon vuotaneen esittelysivun perusteella varsinaiset toimitukset alkavat vasta kesäkuun 15. päivänä. Lisäksi sivusta selvisi, että uusille Index-laseille julkaistaan myös omat Index Controller -lasit. Optimaalisen VR-kokemuksen takaamiseksi Valve suosittelee järjestelmää, josta löytyy neliydinsuoritin ja vähintään Nvidian GeForce GTX 1070 -tasoinen näytönohjain.

Lasit ja niille kehitetyt ohjaimet esitellään 1. toukokuuta.Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

1 kommentti

13.4.2019 09:15


Lisäksi sivusta selvisi, että uusille Index-laseille julkaistaan myös omat Index Controller -lasit.

:D

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto