AfterDawn: IT-alan uutiset

Game of Thronesin uusi kausi lähestyy – LG:n televisiot saivat HBO Nordicin sovelluksen

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 2.4.2019 21:10 Kommentteja (2)

Game of Thronesin uusi kausi lähestyy – LG:n televisiot saivat HBO Nordicin sovelluksen

LG-televisioiden käyttöjärjestelmä webOS on saanut oman HBO Nordic -sovelluksen. Monet Game of Thrones-fanit vastaanottavat uutisen varmasti ilolla, sillä suosikkisarjan kahdeksas ja samalla viimeinen tuotantokausi alkaa HBO:ssa 15. huhtikuuta.
"Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että HBO Nordic on nyt ladattavissa webOS-käyttöjärjestelmää hyödyntäviin televisioihimme. Pyrimme aina tarjoamaan laitteissamme suosituimmat palvelut. Olemme tehneet jo pitkään töitä tuodaksemme HBO Nordicin saataville laitteisiimme", iloitsee Jonas Markén, LG Electronicsin Pohjoismaiden Smart TV -tuotepäällikkö.

"Meille on tärkeää pystyä tarjoamaan palveluamme LG:n televisioiden kautta. Nyt LG:n älytelevisioiden omistajat pääsevät nauttimaan upeasta tarjonnastamme", sanoo Jesper Steenberg, HBO Europen jakelu- ja myyntipäällikkö.

HBO Nordic -sovellus on asennettavissa webOS-järjestelmää käyttäviin televisioihin LG Content Storen kautta. Asennuksen jälkeen HBO Nordic on valmis käytettäväksi ja löytyy muiden sovellusten sekä palveluiden tapaan television sovelluslistasta.
Muokattu 12.4.2019 klo 20.01: Sarjan alkamiskuukausi muutettu tammikuusta huhtikuuksi.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

13.4.2019 00:46

Tammikuussa?!? Mikäs kesäesa näitä taas siellä kirjoittelee? 😆

212.4.2019 20:03

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pks78:
Tammikuussa?!? Mikäs kesäesa näitä taas siellä kirjoittelee? 😆
Kiitos tarkkasilmäisyydestä. Korjattu alkamispäivä oikeaksi.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto