AfterDawn: IT-alan uutiset

Game of Thronesin uusi kausi lähestyy – LG:n televisiot saivat HBO Nordicin sovelluksen

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 2.4.2019 21:10 Kommentteja (2)

Game of Thronesin uusi kausi lähestyy – LG:n televisiot saivat HBO Nordicin sovelluksen LG-televisioiden käyttöjärjestelmä webOS on saanut oman HBO Nordic -sovelluksen. Monet Game of Thrones-fanit vastaanottavat uutisen varmasti ilolla, sillä suosikkisarjan kahdeksas ja samalla viimeinen tuotantokausi alkaa HBO:ssa 15. huhtikuuta.
"Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että HBO Nordic on nyt ladattavissa webOS-käyttöjärjestelmää hyödyntäviin televisioihimme. Pyrimme aina tarjoamaan laitteissamme suosituimmat palvelut. Olemme tehneet jo pitkään töitä tuodaksemme HBO Nordicin saataville laitteisiimme", iloitsee Jonas Markén, LG Electronicsin Pohjoismaiden Smart TV -tuotepäällikkö.

"Meille on tärkeää pystyä tarjoamaan palveluamme LG:n televisioiden kautta. Nyt LG:n älytelevisioiden omistajat pääsevät nauttimaan upeasta tarjonnastamme", sanoo Jesper Steenberg, HBO Europen jakelu- ja myyntipäällikkö.

HBO Nordic -sovellus on asennettavissa webOS-järjestelmää käyttäviin televisioihin LG Content Storen kautta. Asennuksen jälkeen HBO Nordic on valmis käytettäväksi ja löytyy muiden sovellusten sekä palveluiden tapaan television sovelluslistasta.

Muokattu 12.4.2019 klo 20.01: Sarjan alkamiskuukausi muutettu tammikuusta huhtikuuksi.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

2 kommenttia

13.4.2019 00:46

Tammikuussa?!? Mikäs kesäesa näitä taas siellä kirjoittelee? 😆

212.4.2019 20:03

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pks78:
Tammikuussa?!? Mikäs kesäesa näitä taas siellä kirjoittelee? 😆
Kiitos tarkkasilmäisyydestä. Korjattu alkamispäivä oikeaksi.

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto