AfterDawn: IT-alan uutiset

Cloudflare lisää ilmaisen VPN:n suosittuun DNS-sovellukseensa

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 2.4.2019 10:05

Cloudflare lisää ilmaisen VPN:n suosittuun DNS-sovellukseensa Jos hakusessa on ilmainen VPN-sovellus älypuhelimeen, niin vaihtoehtojen kirjo on laajentunut taas. Cloudflaren ylläpitämän 1.1.1.1-palvelun mobiilisovelluksiin on nimittäin tulossa ilmainen VPN.
Cloudflare paljasti 1.1.1.1-palvelun alun perin viime vuoden aprillipäivänä. Palvelun lupauksena oli, että DNS-palvelu pystyisi selvittämään DNS-kutsut nopeammin kuin operaattoreiden omat palvelut. Lisäksi se on operaattoreihin kohdistetuista rajoituksista vapaa, joten esimerkiksi sensurointitoimet eivät kosketa sitä. Palvelu lanseerattiin mobiilisovelluksena 11. marraskuuta viime vuonna.

Nyt mobiilisovelluksiin ollaan lisäämässä Warp-niminen VPN-palvelu, jonka luvataan olevan muita ilmaisia VPN-palveluita nopeampi sekä vähävirtaisempi. Cloudflare lupaa myös huolehtia käyttäjiensä tietoturvasta.

Warp ei ole vielä toiminnassa, mutta käyttäjät voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan sovelluksen kautta. Tällä tavoin he pääsevät listalle ja näin ominaisuus aktivoituu heille ensimmäisten joukossa.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto