Facebook kieltää valkoisen nationalismin ja separatismin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 28.3.2019 08:12 Kommentteja (3)

Facebook kieltää valkoisen nationalismin ja separatismin Facebook on kertonut uudesta sisältöpoliittisesta linjasta, joka kieltää kaikenlaisen valkoiseen nationalismiin ja valkoiseen separatismiin liittyvän sisällön ja keskustelun. Näihin asioihin liittyvä kannatus on niin ikään kiellettyä. Linja koskee Facebookin lisäksi myös Instagramia.
Uudesta linjasta päätettiin Facebookin sisäisen Content Standards Forumin kokouksessa. Päätökseen saattaa liittyä Uuden-Seelannin Christchurchin tapahtumat, jossa kuoli 50 ihmistä.

Facebookin mukaan palvelun sisältölinjaukset ovat jo pitkään kieltäneet etnisyyteen, rotuun ja uskontoon liittyvän vihan, johon on laskettu mukaan esimerkiksi ylivalta-ajattelu. Yhteisöpalvelun mukaan separatismiin ei ole aiemmin puututtu, koska Facebookin sisältölinjauksissa asiaan on suhtauduttu isommassa kuvassa ja huomioon on otettu esimerkiksi amerikkalainen ylpeys tai baskiseparatismi.

Sisältölinjauudistuksen myötä Facebook on päättänyt ohjata vihaan liittyvät haut Life After Hate -järjestön Facebook-sivuille.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

128.3.2019 08:38
Patriotech
Vahvistamaton

"The society of experts will control propaganda and education. It will teach loyalty to the world government, and make nationalism high treason. The government, being an oligarchy, will instill submissiveness into the great bulk of the population…"

-Bertrand Russel The Scientific Outlook, s.175

228.3.2019 09:03
Jessemoi
Vahvistamaton

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Patriotech:
"The society of experts will control propaganda and education. It will teach loyalty to the world government, and make nationalism high treason. The government, being an oligarchy, will instill submissiveness into the great bulk of the population…"

-Bertrand Russel The Scientific Outlook, s.175
"...It is possible that it may invent ingenious ways of concealing its own power, leaving the forms of democracy intact, and allowing the plutocrats or politicians to imagine that they are cleverly controlling these forms…whatever the outward forms may be, all real power will come to be concentrated in the hands of those who understand the art of scientific manipulation."

-Bertrand Russel The Scientific Outlook, s.175

Että sillälailla. Onko tämä show enää Suomalaisten käsissä?

328.3.2019 09:27
Patriotech
Vahvistamaton

Tämä hirviö voitetaan kun me myönnämme että kaikki ei ole hyvin vaan petturit ovat myyneet meidän ja maamme tulevien lapsien tulevaisuuden roistojen käsiin. Se että ei saa olla enää ylpeä Suomalainen, kertoo että olemme tieteellisen diktatuurin alaisena ja meitä manipuloidaan ennennäkemättömin keinoin. Heräätkä Hyvät Veljet ja Siskot, alkaa pikkuhiljaa olemaan tosi kyseessä. Koko ajan poliisivaltio ottaa askelia eteenpäin koska meitä yritetään askel askeleelta alistaa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Apple haluaa uudistaa verotusta – Tarvitaan reilumpaa verotusta Apple haluaa uudistaa verotusta – Tarvitaan reilumpaa verotusta (21.1.2020 06:29)
Apple on verosuunnittelun suhteen johtavia yrityksiä ja yhtiö on kiistatta hyötynyt valtavasti Irlannin ympärille rakennetusta verosuunnittelujärjestelmästä. Tästä huolimatta Applen toimitusjohtaja ....
Tesla ei kiihdytä ilman syytä – Tutkinnan taustalla osakemanipulointia Tesla ei kiihdytä ilman syytä – Tutkinnan taustalla osakemanipulointia (21.1.2020 06:15)
Teslan autojen on väitetty useissa tapauksissa kiihdyttäneen tuntemattomasta syystä, minkä seurauksena asiasta on nostettu tutkintapyyntö Yhdysvaltojen liittovaltion liikenneturvallisuusvirastolle ....
Google lämpesi tekoälylainsäädännölle – Nyt pitää miettiä vain millaisia lakeja säädetään Google lämpesi tekoälylainsäädännölle – Nyt pitää miettiä vain millaisia lakeja säädetään (20.1.2020 18:39)
Googlen ja sen emoyhtiön Alphabetin toimitusjohtaja Sundar Pichai toteaa Financial Timesissa julkaistussa mielipidekirjoituksessa suhtautuvansa positiivisesti tekoälyn sääntelyyn. Pichain mukaan ....
Päivän diili: 108 megapikselin pääkameralla varustettu Xiaomi Mi Note 10 nyt 469 euroa (säästä 30 euroa) Päivän diili: 108 megapikselin pääkameralla varustettu Xiaomi Mi Note 10 nyt 469 euroa (säästä 30 euroa) (20.1.2020 17:57)
Marraskuussa Xiaomi julkaisi Mi Note 10 -puhelimen, joka on varustettu viidellä takakameralla. Pääkameran megapikselimäärä yltää peräti 108 megapikseliin. Puhelimen muihin ominaisuuksiin lukeutuvat ....
Samsung sai uuden puhelinpomon – Tehtävänä tehdä taittuvista puhelimista hitti Samsung sai uuden puhelinpomon – Tehtävänä tehdä taittuvista puhelimista hitti (20.1.2020 17:48)
Samsung on korvannut älypuhelinliiketoimintaa johtaneen DJ Kohin yhtiössä vuonna 1997 aloittaneella Roh Tae-mooniilla. Hänen tärkeimpinä tehtävinä on haastaa onnistuneesti kiinalaiset halpavalmistajat ....

Uutisarkisto