Google mullistaa sähköpostin – AMP for Email julkaistu

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 27.3.2019 10:25 Kommentteja (1)

Google mullistaa sähköpostin – AMP for Email julkaistu Facebook sai Googlen innostumaan kevennetyistä artikkelisivusta Instant Articles -uutisilla, jotka avautuvat Facebook-sovelluksessa käytännössä ilman viivettä. Googlen tuotteistuksessa samankaltainen tuote on ollut AMP, joita nettijätti on tarjonnut avattavaksi esimerkiksi hakukoneensa kautta.
Google näkee AMP:llä olevan tarjontaa uutisten ja blogikirjoitusten ulkopuolellakin. Niinpä se on tuonut AMP-teknologian sähköposteihin. Nopean lataamisen lisäksi Google yrittää tehdä staattisista sähköposteista dynaamisempia ja toiminnallisempia. Käytännössä AMP for Email mahdollistaisi "verkkosivujen paketoinnin" yhteen sähköpostiviestiin.

Esimerkiksi uutiskirjeisiin voitaisiin lisätä toimintoja, jotka mahdollistavat vuorovaikutuksen sähköpostin lähettäjän kanssa ilman, että vastaanottajan pitäisi lähteä sähköpostista tai avata selainta. Esimerkiksi hotelliketju voisi mainostaa sähköpostissa vapaana olevia huoneita ja vastaanottaja voisi selata esiteltyjä kohteita yksityiskohtaisesti.Gmailin lisäksi AMP for Email tuki on saatavilla Yahoo Mailissa, Outlookissa ja Mail.ru:ssa.

Googlen blogikirjoituksessa teknologiaa on selostettu yksityiskohtaisemmin. Kirjoituksesta löytyy myös animaatioita, jotka havainnollistavat mitä teknologia käytännössä oikein mahdollistaa.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

127.3.2019 23:33

Pass.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Sonyn 360 Reality Audio -formaatti tulee saataville vielä tänä syksynä - toimii useimpien valmistajien kuulokkeilla ja Android / iOS -laitteilla Sonyn 360 Reality Audio -formaatti tulee saataville vielä tänä syksynä - toimii useimpien valmistajien kuulokkeilla ja Android / iOS -laitteilla (17.10.2019 13:07)
Sony on kertonut tuovansa tämän syksyn aikana markkinoille objektipohjaista tilaäänitekniikkaa hyödyntävän 360 Reality Audio -formaattinsa. Sony kehuu 360 Reality Audion olevan musiikin tulevaisuus. ....
Kehittäjillä kissanpäivät – Jo puolet iPhoneista on päivitetty uuteen iOS-versioon Kehittäjillä kissanpäivät – Jo puolet iPhoneista on päivitetty uuteen iOS-versioon (17.10.2019 06:16)
Applen ekosysteemin selkein vahvuus on nopeat siirtymät uusiin käyttöjärjestelmäversioihin. iPhonien omistajat eivät juurikaan odottele uuden iOS-version asentamisen kanssa, vaan kaikista bugeista ....
Fortniten pimennys loppui – Musta aukko vaihtui uuteen karttaan Fortniten pimennys loppui – Musta aukko vaihtui uuteen karttaan (17.10.2019 06:02)
Viikonloppuna alkanut pimennys on loppunut Fortnitessä ja pelaajat pääsevät nyt oikeasti pelamaan peliä mustan aukon tuijottelun sijasta. Pimennyksen taustalla oli peliä kehittävän Epic Gamesin ....
Kirjastot haastavat Netflixin – Elokuvia voi katsoa ilmaiseksi! Kirjastot haastavat Netflixin – Elokuvia voi katsoa ilmaiseksi! (16.10.2019 18:28)
Joukko suomalaisia kirjastoja on julkaissut yhteisvoimin oman elokuvien suoratoistopalvelun, Kirjastokinon. Palvelusta voi katsella elokuvia täysin ilmaiseksi. Katseluoikeuden edellytyksenä ....
1 kommentti
Elisa laajentaa 5G-verkkoa – 5G saapui Lahteen Elisa laajentaa 5G-verkkoa – 5G saapui Lahteen (16.10.2019 18:02)
5G-verkot laajenevat hitaasti, mutta varmasti suurimmissa kaupungeissa. Tällä kertaa Elisa on ilmoittanut avanneensa 5G-verkon Lahden keskustan alueella. Elisan 5G-verkko Lahdessa ulottuu ....

Uutisarkisto