AfterDawn: IT-alan uutiset

Nintendolta tulossa tänä vuonna kaksi uutta konsolia

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 26.3.2019 07:38

Nintendolta tulossa tänä vuonna kaksi uutta konsolia Nintendo saattaa paljastaa tänä vuonna peräti kaksi uutta konsolia, kertoo Wall Street Journal. Uudet konsolit esitellään todennäköisesti E3-messuilla.
Syy kahden konsolin julkaisulle on yksinkertaisesti se, että konsolit on suunnattu kahteen selvästi erilaiseen segmenttiin. Toinen esiteltävistä konsoleista on edullisempi ja luonteeltaan nykyistä liikuteltavampi. Nintendon aatoksissa ilmeisesti on, että tämä konsoli korvaisi 3DS-käsikonsolin jättämää aukkoa.

Toisen konsolin yksityiskohdista Wall Street Journal ei osaa sanoa mitään tarkkaa, mutta suorituskyky on kasvamassa Switchiin nähden. Pelkän teholisäyksen lisäksi on ilmeisesti tulla jotakin muuta uutta.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto