AfterDawn: IT-alan uutiset

HTC:n Vive Focus Plus lasit eivät kilpaile hinnalla – Hinta kaksinkertainen Rift S:ään verrattuna

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 26.3.2019 09:02

HTC:n Vive Focus Plus lasit eivät kilpaile hinnalla – Hinta kaksinkertainen Rift S:ään verrattuna HTC ei aio lähteä kilpailemaan Oculuksen uusien Rift S -lasien kanssa, sillä Vive Focus Plus -lasit ovat tulossa myyntiin 15. huhtikuuta 799 dollarin hintaan. Lasit ovat kuitenkin tarkoitettu yrityskäyttöön, missä hinta ei ole välttämättä yhtä kriittinen tekijä kuin kuluttajamarkkinoilla.
Vive Focus Plus -laseista löytyy 2880×1600 pikselin AMOLED-näyttö (75 Hz), Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, inside-out-jäljitys ja 110 asteen näkökenttä. Lasit ovat tilasta ja laitteista riippumattomia, joten niitä voidaan käyttää missä tahansa ja ilman siihen kytkettävää tietokonetta tai älypuhelinta. Langattomuuden ja sisäisen akun ansiosta käyttäjä voi liikkua vapaasti tilassa.

Oculus kertoi viime viikolla tuovansa Rift S -lasinsa myyntiin kevään aikana. Lasien hinta on asetettu 399 dollariin.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto