AfterDawn: IT-alan uutiset

Applen julkistustilaisuus on tänään – Seuraa sitä suorana täältä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 25.3.2019 08:55

Applen julkistustilaisuus on tänään – Seuraa sitä suorana täältä

Applen julkistustilaisuus käynnistyy tänään Steve Jobs Theaterissa kello 19.00 Suomen aikaa. Tilaisuudessa tuskin tullaan näkemään uusia laitteita, sillä Apple paljasti niitä jo viime viikolla tipottain. Sen sijaan fokus on täysin uusissa palveluissa.
Mikäli Applen tilaisuuden anti kiinnostaa, voit seurata sitä yhteensopivalla verkkoselaimella täältä. Verkkolähetyksessä pyörii tällä hetkellä kiusoitteleva tallenne teatterisalista. Verkossa leviävien ruutukaappausten perusteella Apple on lisännyt pieniä kieliposkessa tehtyjä vihjeitä tulevista julkistuksista. Lavalla näkyy esimerkiksi kuvia kapteeni Amerikkana tunnetun Chris Evansin puhelusta sekä Tim Cookin ja Kevin Durantin välisestä viestittelystä.AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto