AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple uudisti News-uutispalvelunsa – Aikakauslehdet kympin kuukausimaksulla

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 25.3.2019 19:23

Apple uudisti News-uutispalvelunsa – Aikakauslehdet kympin kuukausimaksulla Tänään Applen päämajalla Steve Jobs Theaterissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa paljastettiin uudistettu Apple News, joka tuo mukanaan uutissovellukseen uusia maksullisia sisältöjä.
Tarkemmin sanottuna Apple Newsiin on lisätty aikakauslehtien hitaammin ja syvemmin luotuja artikkeleita. Uusiin sisältöihin pääsee käsiksi hankkimalla Apple News+ -tilauksen, jonka 9,99 dollarin kuukausimaksua vastaan pääsee käsiksi kaikkiin uutispalvelusta löytyviin artikkeleihin. Palvelu sisältää yli 300 aikakauslehteä, joiden aiheet vaihtelevat muodista politiikkaan.

Artikkeleita on pyritty muokkaamaan niin, että niitä on elämyksellisempää lukea kosketusnäytöltä, minkä lisäksi laitteen graafisuutta hyödynnetään esimerkiksi liikkuvien animaatioiden muodossa.

Apple News+:n tilaaja voi jakaa tilauksensa perheen kesken täysin ilmaiseksi. Palvelu tulee heti tänään saataville. Ensimmäinen kuukausi on maksuton.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto