Apple julkaisi oman luottokortin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 25.3.2019 19:39

Apple julkaisi oman luottokortin Apple News -uutispalvelun lisäksi Apple kertoi tänään Steve Jobs Theaterissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Apple Pay -mobiilimaksujärjestelmän uusista ominaisuuksista.
Apple täydentää maksujärjestelmäänsä Apple Card -nimisellä uudella luottokorttituotteella, joka pyrkii ratkomaan tavanomaisiin luottokortteihin liittyviä ongelmia. Apple lupaa esimerkiksi olla perimättä kuluja maksamisesta, pitää luoton koron alhaisena sekä varmistaa maksamiseen liittävän yksityisyydensuojan. Apple Card -korttiin on lisätty myös yksityistaloudehallintapalvelu, jolla käyttäjä pysyy kärryillä menoistaan.

Apple Cardin käyttäjiä palkitaan Daily Cash -nimisellä palkkio-ohjelmalla, jossa jokaisesta maksusta saa palkkioksi rahaa takaisin Apple Cash -saldona.

Uuden luottokortin yhteistyökumppanina Applen kanssa toimii Goldman Sachs. Maksut käsitellään Mastercardin verkossa.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto