AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple julkaisi oman luottokortin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 25.3.2019 19:39

Apple julkaisi oman luottokortin Apple News -uutispalvelun lisäksi Apple kertoi tänään Steve Jobs Theaterissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Apple Pay -mobiilimaksujärjestelmän uusista ominaisuuksista.
Apple täydentää maksujärjestelmäänsä Apple Card -nimisellä uudella luottokorttituotteella, joka pyrkii ratkomaan tavanomaisiin luottokortteihin liittyviä ongelmia. Apple lupaa esimerkiksi olla perimättä kuluja maksamisesta, pitää luoton koron alhaisena sekä varmistaa maksamiseen liittävän yksityisyydensuojan. Apple Card -korttiin on lisätty myös yksityistaloudehallintapalvelu, jolla käyttäjä pysyy kärryillä menoistaan.

Apple Cardin käyttäjiä palkitaan Daily Cash -nimisellä palkkio-ohjelmalla, jossa jokaisesta maksusta saa palkkioksi rahaa takaisin Apple Cash -saldona.

Uuden luottokortin yhteistyökumppanina Applen kanssa toimii Goldman Sachs. Maksut käsitellään Mastercardin verkossa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto