AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple julkaisi oman luottokortin

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 25.3.2019 19:39

Apple julkaisi oman luottokortin Apple News -uutispalvelun lisäksi Apple kertoi tänään Steve Jobs Theaterissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Apple Pay -mobiilimaksujärjestelmän uusista ominaisuuksista.
Apple täydentää maksujärjestelmäänsä Apple Card -nimisellä uudella luottokorttituotteella, joka pyrkii ratkomaan tavanomaisiin luottokortteihin liittyviä ongelmia. Apple lupaa esimerkiksi olla perimättä kuluja maksamisesta, pitää luoton koron alhaisena sekä varmistaa maksamiseen liittävän yksityisyydensuojan. Apple Card -korttiin on lisätty myös yksityistaloudehallintapalvelu, jolla käyttäjä pysyy kärryillä menoistaan.

Apple Cardin käyttäjiä palkitaan Daily Cash -nimisellä palkkio-ohjelmalla, jossa jokaisesta maksusta saa palkkioksi rahaa takaisin Apple Cash -saldona.

Uuden luottokortin yhteistyökumppanina Applen kanssa toimii Goldman Sachs. Maksut käsitellään Mastercardin verkossa.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto