AfterDawn: IT-alan uutiset

Stranger Things 3 virallinen traileri julkaistiin - katso täältä!

Kirjoittaja AfterDawn @ 21.3.2019 10:36

Stranger Things 3 virallinen traileri julkaistiin - katso täältä!

Kesällä ensi-iltansa saava Stranger Things -satjan kolmas kausi on monen mielestä edelleen tuskastuttavan odotuksen takana. Nyt kuitenkin Netflix on julkaissut ensimmäisen trailerin tulevasta kaudesta, joka sisältää jo pätkiä jaksoista.
Kuten arvata saattaa, on trailerille kertynyt jo alle vuorokaudessa miljoonia katsojakertoja. Kolmas kausi saa ensi-iltansa Netflixissä heinäkuun 4. päivänä eli Yhdysvaltain itsenäisyyspäivänä.

Voit katsoa trailerin alta:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto