Firefox päivittyi – Tekee netistä vähemmän ärsyttävän paikan

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 20.3.2019 07:45

Firefox päivittyi – Tekee netistä vähemmän ärsyttävän paikan Mozilla on julkaissut Firefox-verkkoselaimestaan version 66, joka tekee netin selaamisesta vähemmän ärsyttävämpää muutamallakin eri tavalla.
Näihin muutamiin eri tapoihin kuuluu esimerkiksi automaattisesti toistuvien videoiden hiljentäminen. Et joudu siis enää noloon tilanteeseen, kun avaat nettiuutisen, jonka yhteyteen on upotettu kovaa huutava videoklippi. Firefox estää oletuksena videoiden toistumisen, mutta joillakin sivustoilla toisto on sallittu: näissäkin tapauksissa ääniraita on hiljennetty, joten tietokoneen kaiuttimet eivät ala tällöinkään huutaa.

Mikäli haluat antaa kuitenkin joillekin sivustoille oikeuden toistaa videoita automaattisesti äänien kanssa, niin tämä onnistuu sivustolla ollessa painamalla osoiterivin vasemmalla puolella olevaa i-painiketta.

Toinen mukavuutta lisäävä ominaisuus on scrollausankkuri: se ankkuroi sivuston näkymän, jolloin hitaasti latautuvat mainokset tai kuvat eivät heilauta näytön paikkaa.Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Ikivanhan konsolin myynti rajussa kasvussa – Nostalgiapelaaminen on nyt muodissa Ikivanhan konsolin myynti rajussa kasvussa – Nostalgiapelaaminen on nyt muodissa (14.11.2019 17:39)
Nintendo osui ehkä vahingossa kultasuoneen julkaisemalla alkuperäisestä NES-pelikonsolista modernisoidun minikonsolin, jossa toimivan emulaattorin päällä pystyi pelaamaan useita legendaarisia ....
Applen supertilaus tulee jo ensi vuonna – Yhdellä maksulla saat elokuvat, sarjat, musiikin ja uutiset Applen supertilaus tulee jo ensi vuonna – Yhdellä maksulla saat elokuvat, sarjat, musiikin ja uutiset (14.11.2019 17:14)
Apple aikoo julkaista jo ensi vuonna uuden palvelupaketin, jonka hankkimalla asiakas saa yhdellä kuukausimaksulla itselleen pääsyn Apple Music -suoratoistopalveluun, Apple News -uutispalveluun ....
1 kommentti
Motorola Razr-simpukkapuhelin on varustettu 6.2 tuuman taittuvalla näytöllä ja keskitason ominaisuuksilla Motorola Razr-simpukkapuhelin on varustettu 6.2 tuuman taittuvalla näytöllä ja keskitason ominaisuuksilla (14.11.2019 12:36)
Motorola Razrin julkaisua on odotettu jo hyvä tovi, mutta nyt yritys on viimeinkin esitellyt virallisesti taittuvalla näytöllä varustetun Razr-simpukkapuhelimen. Hintaa Razr -puhelimella on ....
Asensitko Fortniten Androidiin? Sinulla sattaa olla puhelimessasi uusi sovellus Asensitko Fortniten Androidiin? Sinulla sattaa olla puhelimessasi uusi sovellus (14.11.2019 06:21)
Huippusuosittua Fortnite-peliä kehittävä Epic Games on halunnut tietoisesti pysytellä kaukana Googlen Play-sovelluskaupasta. Valinta olisi tarkoittanut useimmille sovelluskehittäjille taloudellista ....
Disney räjäytti potin – Saavutti huikean tilaajamäärän vuorokaudessa Disney räjäytti potin – Saavutti huikean tilaajamäärän vuorokaudessa (14.11.2019 06:05)
Yhdysvalloissa ja muutamassa muussa keskeisessä markkinassa julkaistu Disney+-suoratoistopalvelu on kerännyt ensimmäisen päivän aikana runsaasti tilaajia. Lanseerauksen myötä palvelulla on ....

Uutisarkisto