AfterDawn: IT-alan uutiset

Twitter mahdollistaa keskustelun seuraamisen ilman tykkämistä

Kirjoittaja AfterDawn @ 17.3.2019 18:12 Kommentteja (3)

Twitter mahdollistaa keskustelun seuraamisen ilman tykkämistä

Twitteristä on kerrottu viimeisten kuukausien aikana, että yhtiö pyrkii parantamaan keskustelua palvelussa uusilla tavoilla. Twitter-pomo Jack Dorsey on painottanut terveelliseen ja hyvän keskustelun tärkeyttä.
Yksi tapa muuttaa palvelun luonnetta on vaihtaa esimerkiksi tykkäysnapin (like) painotusta ja onpa jopa kyseisen napin poistamisellakin leikitelty. Nyt Twitter on vahvistanut, että se testaa uudenlaista tilaustoimintoa.

Twitteristä twiittaava twitter-käyttäjä Jane Manchun Wong huomasi, että Twitter testaa keskustelun tilausta.

Tilaamalla keskustelun (Subscribe to conversation) voi liittyä keskusteluun ilman, että tarvitsee tykätä tai osallistua keskusteluun itse. Näin voi helpommin seurata keskusteluja joista on kiinnostunut.

Twitterin virallinen viestintätiimi (@TwitterComms) uudelleentwiittasi Jane Manchun Wongin twiitin ja kertoi, että tämä on osa toimia, joilla tehdää Twitteristä entistä keskusteluystävällisempi.

Nähtäväksi jää milloin, jos ollenkaan, ominaisuus tulee saataville palvelunlaajuisesti kaikille.AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Nopeat Twitter
AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

118.3.2019 06:41

Toivottavasti toimivat kunnolla ja seurattavalle annetaan tieto siitä että kuka häntä hiljaisuudessa seuraa, jos seurattava ei saa tietoa seuraajasta niin sittenpä tuo on oiva työkalu stalkkereille uhriensa seurantaan.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 18.3.2019 @ 06:42

220.3.2019 08:08

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti DeNiWar:
Toivottavasti toimivat kunnolla ja seurattavalle annetaan tieto siitä että kuka häntä hiljaisuudessa seuraa, jos seurattava ei saa tietoa seuraajasta niin sittenpä tuo on oiva työkalu stalkkereille uhriensa seurantaan.

Eli jos huudat julkisella torilla asiasi, sitä kuuntelevaa pitäisi rankaista
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20.3.2019 @ 08:09

322.3.2019 06:36

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti greedyjama:

Eli jos huudat julkisella torilla asiasi, sitä kuuntelevaa pitäisi rankaista

"Tilaamalla keskustelun (Subscribe to conversation) voi liittyä keskusteluun ilman, että tarvitsee tykätä tai osallistua keskusteluun itse."

Juttelet kaverisi kanssa vaikka siellä julkisella torilla kuulumisianne, niin sehän on siis vain mieluisa tilanne kun seläntaakse tulee kiinnostuneita korvapareja kuuntelemaan, jotka eivät kuitenkaan itse ole osallistumassa keskusteluunne.

Eikö nuo twitterin keskustelut ole tähän asti olleet twiittaajan valitsemien henkilöiden keskeisiä, sen julkisen huutelun sijaan hieman rajatumpia jotka näkyvät keskusteluun osallistuville joihin ei tähänasti ole päässyt seuraamaan kuin keskusteluun osallistumalla.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.3.2019 @ 06:41

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto