Minecraft julkaistaan Xbox Game Passille pian

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 13.3.2019 09:43

Minecraft julkaistaan Xbox Game Passille pian Microsoft on päättänyt lisätä Minecraftin Xbox Game Passin valikoimaa. Minecraft lisätään Game Passin valikoimiin huhtikuun 4. päivänä, minkä jälkeen sitä voi pelata palvelun kuukausimaksua vastaan.
Game Passin ansiosta pelejä ei tarvitse ostaa omaksi, vaan tilaaja saa kuukausimaksua vastaan pelata valikoiman pelejä niin paljon kuin haluaa tai ehtii. Toisaalta pelioikeudetkin loppuvat kun kuukausimaksujen maksaminen loppuu. Game Pass maksaa normaalisti 9,99 euroa kuukaudessa, mutta nyt sen saa kuukaudeksi yhdellä eurolla.

Minecraft itsessään tuskin lisää Game Passin suosiota, sillä useimmat pelistä kiinnostuneet ovat saattaneet hankkia sen omakseen jo aiemmin.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto