AfterDawn: IT-alan uutiset

Google hypettää – Aikoo esitellä pelialan tulevaisuutta ensi viikolla

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 13.3.2019 10:08

Google hypettää – Aikoo esitellä pelialan tulevaisuutta ensi viikolla Google aikoo tänä vuonna ottaa osaa GDC-pelikehitystapahtumaan ja ilmeisesti se esittelee jotakin sellaista, mistä kannattaa olla innoissaan. Yhtiö nimittäin aikoo striimata julkistustapahtuman suorana.
Google nostaa odotukset korkealla tuoreessa hypetys-twiitissä: se lupaa esitellä tapahtumassa koko pelialan tulevaisuuden. Jo aiemmin Googlen on spekuloitu esittelevän GDC:ssä yhtiön oman suoratoistopalvelun, mitä se testasi jo viime syksynä Yhdysvalloissa. Todennäköisesti palvelu aiotaan nyt kaupallistaa Yhdysvalloissa. Mikäli palvelu menestyy, laajennetaan sen saatavuutta muuallekin.

Erityistä Googlen teaseröinnissä on se, että hypetykseen ottaa osaa myös Googlen laitekehityksen johtaja Rick Osterloh. Vaikuttaisi siltä, että pelipalvelun lisäksi Google aikoo esitellä jonkinlaisen pelilaitteen tapahtumassa. Googlen tilaisuus pidetään 19. maaliskuuta.







Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.




Uutisarkisto