AfterDawn: IT-alan uutiset

Google hypettää – Aikoo esitellä pelialan tulevaisuutta ensi viikolla

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 13.3.2019 10:08

Google hypettää – Aikoo esitellä pelialan tulevaisuutta ensi viikolla

Google aikoo tänä vuonna ottaa osaa GDC-pelikehitystapahtumaan ja ilmeisesti se esittelee jotakin sellaista, mistä kannattaa olla innoissaan. Yhtiö nimittäin aikoo striimata julkistustapahtuman suorana.
Google nostaa odotukset korkealla tuoreessa hypetys-twiitissä: se lupaa esitellä tapahtumassa koko pelialan tulevaisuuden. Jo aiemmin Googlen on spekuloitu esittelevän GDC:ssä yhtiön oman suoratoistopalvelun, mitä se testasi jo viime syksynä Yhdysvalloissa. Todennäköisesti palvelu aiotaan nyt kaupallistaa Yhdysvalloissa. Mikäli palvelu menestyy, laajennetaan sen saatavuutta muuallekin.

Erityistä Googlen teaseröinnissä on se, että hypetykseen ottaa osaa myös Googlen laitekehityksen johtaja Rick Osterloh. Vaikuttaisi siltä, että pelipalvelun lisäksi Google aikoo esitellä jonkinlaisen pelilaitteen tapahtumassa. Googlen tilaisuus pidetään 19. maaliskuuta.


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto