AfterDawn: IT-alan uutiset

Applelle tulee kiire – Sisältösopimukset uupuvat julkaistavalta suoratoistopalvelulta

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 13.3.2019 14:36

Applelle tulee kiire – Sisältösopimukset uupuvat julkaistavalta suoratoistopalvelulta Apple aikoo paljastaa 25. maaliskuuta järjestettävässä lehdistötilaisuudessa uuden suoratoistopalvelun, kertoo Bloomberg. Kuten on aiemminkin tiedetty, palvelu tullaan integroimaan osaksi nykyistä Apple TV -sovellusta.
Bloombergin mukaan Apple on kuitenkin palvelun alkuvaiheen ajan riippuvainen ulkoa hankitusta ohjelmasisällöstä, sillä sen itse tuottamat elokuvat ja TV-sarjat eivät ehdi valmistumaan palvelun lanseerausta varten. Ulkoisia sisältösopimuksia laaditaan kuitenkin edelleen, joten maaliskuun lopulla selviää mitkä mediayhtiöt Apple on lopulta saanut houkuteltua mukaan.

Ilmeisesti tämän viikon perjantaina ainakin kahden sopimuksen on tarkoitus valmistua allekirjoitettavaksi. Mukaan ovat tulossa ainakin HBO, Showtime ja Starz. Palveluiden ja sisällön saatavuus vaihtelee todennäköisesti huomattavasti maittain.

Maaliskuun 25. päivänä Apple aikoo kertoa Bloombergin mukaan tarkempia tietoja myös uudistetusta News-uutispalvelusta sekä Apple Payhin integroitavasta luottokortista.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto