AfterDawn: IT-alan uutiset

Google Glass -laseista tulossa uusi versio

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 6.3.2019 09:35

Google Glass -laseista tulossa uusi versio Google Glass -lasien taival tuntui loppuvan jo ennen kuin se ehti kunnolla edes alkaa, mutta vuonna 2017 hakukonejätti lanseerasi lasit uudelleen toisesta tulokulmasta. Enää laseja ei edes yritetty markkinoida tavallisille kansalaisille, vaan markkinoinnissa keskityttiin puhtaasti yrityksiin.
Vuonna 2017 lanseeratut Google Glass Enterprise Edition -lasit ovat nyt päivittymässä toisen sukupolven versioon. Lasit ovat sisältämänsä tekniikan perusteella kuin keskitasoinen Android-puhelin: Järjestelmäpiiri on Snapdragon 710, käyttömuistia on 3 gigatavua ja kamerassa käytetään 32 megapikselin kennoa. Langattomien yhteyksien osalta tuetaan Bluetooth 5:tä, LTE:tä ja 802.11ac Wi-Fiä.

Nopealla silmäyksellä Google Glassien ulkonäköön ei ole tulossa suurempaa muutosta nykyisiin Enterprise Edition -laseihin verrattuna.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto