AfterDawn: IT-alan uutiset

HBO julkaisi Game of Thronesin kahdeksannen kauden trailerin! – Katso täältä

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 5.3.2019 19:15

HBO julkaisi Game of Thronesin kahdeksannen kauden trailerin! – Katso täältä Game of Thrones-sarjan fanit ovat odottaneet innolla sarjan seuraavaa ja samalla viimeistä kautta.
Sarjan kahdeksas kausi alkaa huhtikuussa, ja sarjan fanit ovatkin odottaneet maistiaisia tulevasta kaudesta vesikielellä jo pitkään. HBO on kuitenkin pihdannut trailerin julkaisua ja tiputellut vain lyhyitä pätkiä tulevasta kaudesta muiden mainoksien seassa.

Tänään HBO on kuitenkin vihdoin antanut sarjan fanaattisimmille faneille uutta spekuloitavaa. Yhtiö julkaisi vihdoin täyspitkän trailerin. Se on nähtävälillä niin Twitterissä kuin Youtubessakin sekä tämän artikkelin alapuolella. Uusi kausi alkaa Suomessa 15. huhtikuuta ja se on nähtävillä HBO Nordicissa.

Tägit: Game of Thrones
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto