AfterDawn: IT-alan uutiset

Tesla paljastaa uuden auton – Model Y:n julkistus koittaa aivan pian

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 4.3.2019 10:30

Tesla paljastaa uuden auton – Model Y:n julkistus koittaa aivan pian Teslan malliston täydentymistä nelimerkkiseksi (S, 3, X, Y) on odotettu siitä lähtien, kun suuri yleisö on tiennyt Elon Muskin nimeämisstrategian. Maaliskuun 14. päivänä se vihdoin koittaa, sillä Musk kertoi Twitterissä paljastavansa puuttuvan Model Y:n tuona päivänä LA Design Studiolla.
Model Y on alemman hintaluokan katumaasturi. Kooltaan se on noin 10 prosenttia kookkaampi kuin Model 3 ja Muskin mukaan se myös maksaa 10 prosenttia enemmän. Kantama ei valitettavasti kulje käsi kädessä hinnan kanssa, vaan Model Y:stä kiinnostuneiden kannattaa varautua jo etukäteen totuttua alhaisempaan kantamaan. Model Y:n tuotanto alkaa näillä näkymin vuonna 2020.

Uuden automallin lisäksi Tesla aikoo esitellä lähiaikoina kolmannen sukupolven Supercharger-latausaseman. Musk on luvannut, että nykyiset 350 kW:n latausasemat tulevat näyttämään uuden Superchargerin rinnalla "leluilta".Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto