AfterDawn: IT-alan uutiset

Oculus lupaa – Quest-lasit nostavat suorituskyvyn uudelle tasolle

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 4.3.2019 11:10

Oculus lupaa – Quest-lasit nostavat suorituskyvyn uudelle tasolle Oculukselta on tulossa tänä vuonna uusi mobiilimmat VR-lasit, jotka tukevat yhteensä kuutta vapausastetta. Redditissä järjestetyssä AMA:ssa vahvistettiin, ettei vapausasteiden määrän tuplaus hyydytä laitteistoa, vaan päinvastoin. Rauta on tehokkaampaa kuin Oculus Gossa.
Oculus Gossa käytettiin Snapdragon 821 -järjestelmäpiiriä, kun uusissa Quest-laseissa on siirrytty Snapdragon 835:een. Järjestelmäpiirin päivitys itsessään parantaa suorituskykyä kolmanneksella, mutta sen lisäksi Quest-laseihin on tulossa aktiivinen jäähdytysratkaisu. Näin ollen Snapdragon 835 -piiri voi toimia paljon pidemmän aikaa maksimitasolla, mikä taas näkyy parempana suorituskykynä.

Oculus Quest -lasit esiteltiin jo viime syksynä. Ne tulevat myyntiin tämän kevään aikana ja maksavat 399 dollaria.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto