AfterDawn: IT-alan uutiset

WinRAR v5.70 Final julkaistiin: bugikorjauksia, parannuksia, korjaa haavoittuvuuden - lataa täältä

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 3.3.2019 20:29

WinRAR v5.70 Final julkaistiin: bugikorjauksia, parannuksia, korjaa haavoittuvuuden - lataa täältä Yksi maailman suosituimmista shareware-ohjelmistoista, pakkausohjelma WinRAR, on päivittynyt versioon v5.70 Final. Sovellus on huikean suosittu ohjelmista erilaisten pakkausformaattien avaamiseen: sillä voidaan avata niin ZIP, RAR, TAR kuin 7ZIP -paketitkin (sekä useita muita pakkausformaatteja).
Uusin versio, v5.70 Final, tuo mukanaan tukun korjauksia ja uudistuksia tuttuun sotratasuun, tässä vain muutamia poimintoja muutoshistoriasta:
  • Erilaisten tiedoston aikaan pohjautuvien suodatuksten ja pakkausmääritysten luominen on nyt joustavampaa: WinRARin voi nyt komentaa pakkaamaan pakettiin vaikkapa tietyllä aikavälillä luodut tiedostot. Aiemmin rajaus on ollut mahdollista vain viimeksi muokattu -päiväyksen mukaan ja nyt rajauksia voidaan tehdä mm. sen mukaan milloin tiedosto on alunperin luotu ja sen mukaan milloin tiedosto on viimeksi avattu.
  • lukuisia parannuksia komentoriviltä käytettävään versioon, mm. useiden samanaikaisten RAR-komentojen ajaminen siten, että ne on määritetty sammuttamaan tietokone pakkauksen valmistuttua, jonoutuvat nyt oikein - niin, että vasta viimeisen operaation jälkeen tietokone sammutetaan
  • 7z -tiedostojen purkuun parannuksia, mm. purkuprosessin aika näytetään nyt oikein
  • Korjattu jo aiemminkin uutisoimamme UNACEV2.DLL -haavoittuvuus
  • korjattu vuori bugeja, mm. kaatumista aiheuttanut bugi, jossa rikkinäisen RAR-tiedoston kommenttien luku kaatoi sovelluksen

Voit ladata WinRARin suoraan download.fi-palvelustamme, tässä suorat linkit:
WinRAR v5.70 Final, suomeksi, 64-bittinen

WinRAR v5.70 Final, suomeksi, 32-bittinen

WinRAR v5.70 Final, englanniksi, 64-bittinen

WinRAR v5.70 Final, englanniksi, 32-bittinen


Lisää pakkausohjelmia löydät download.fi:n pakkausohjelmien listauksesta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto