AfterDawn: IT-alan uutiset

WinRAR v5.70 Final julkaistiin: bugikorjauksia, parannuksia, korjaa haavoittuvuuden - lataa täältä

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 3.3.2019 20:29

WinRAR v5.70 Final julkaistiin: bugikorjauksia, parannuksia, korjaa haavoittuvuuden - lataa täältä Yksi maailman suosituimmista shareware-ohjelmistoista, pakkausohjelma WinRAR, on päivittynyt versioon v5.70 Final. Sovellus on huikean suosittu ohjelmista erilaisten pakkausformaattien avaamiseen: sillä voidaan avata niin ZIP, RAR, TAR kuin 7ZIP -paketitkin (sekä useita muita pakkausformaatteja).
Uusin versio, v5.70 Final, tuo mukanaan tukun korjauksia ja uudistuksia tuttuun sotratasuun, tässä vain muutamia poimintoja muutoshistoriasta:
  • Erilaisten tiedoston aikaan pohjautuvien suodatuksten ja pakkausmääritysten luominen on nyt joustavampaa: WinRARin voi nyt komentaa pakkaamaan pakettiin vaikkapa tietyllä aikavälillä luodut tiedostot. Aiemmin rajaus on ollut mahdollista vain viimeksi muokattu -päiväyksen mukaan ja nyt rajauksia voidaan tehdä mm. sen mukaan milloin tiedosto on alunperin luotu ja sen mukaan milloin tiedosto on viimeksi avattu.
  • lukuisia parannuksia komentoriviltä käytettävään versioon, mm. useiden samanaikaisten RAR-komentojen ajaminen siten, että ne on määritetty sammuttamaan tietokone pakkauksen valmistuttua, jonoutuvat nyt oikein - niin, että vasta viimeisen operaation jälkeen tietokone sammutetaan
  • 7z -tiedostojen purkuun parannuksia, mm. purkuprosessin aika näytetään nyt oikein
  • Korjattu jo aiemminkin uutisoimamme UNACEV2.DLL -haavoittuvuus
  • korjattu vuori bugeja, mm. kaatumista aiheuttanut bugi, jossa rikkinäisen RAR-tiedoston kommenttien luku kaatoi sovelluksen

Voit ladata WinRARin suoraan download.fi-palvelustamme, tässä suorat linkit:

WinRAR v5.70 Final, suomeksi, 64-bittinen

WinRAR v5.70 Final, suomeksi, 32-bittinen

WinRAR v5.70 Final, englanniksi, 64-bittinen

WinRAR v5.70 Final, englanniksi, 32-bittinen


Lisää pakkausohjelmia löydät download.fi:n pakkausohjelmien listauksesta.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto