PlayStation Vitan matka loppui tähän

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 3.3.2019 09:45

PlayStation Vitan matka loppui tähän Sony on pyyhkinyt PlayStation Vita -käsikonsolinsa valikoimistaan täysin. Maailmalla käsikonsolin myynti on loppunut jo aikoja sitten, mutta Japanissa sitä on myyty vielä sen jälkeenkin kun kysyntä länsimaissa kaikkosi. Viime syksynä tosin Sony kertoi lopettavansa viimeistenkin PS Vita -mallien tuotannon.
Tuotannon lopettamisen jälkeenkin PlayStation Vita on pysynyt hengissä, sillä Sony on yrittänyt myydä vanhoja varastoja tyhjiksi. Nyt varastot ovat tavalla tai toisella tyhjentyneet, joten PlayStation Vita voidaan julistaa "kuolleeksi". PlayStation Vita lanseerattiin Japanissa vuonna 2011 ja länsimaissa se tuli myyntiin vuonna 2012.

Käsikonsolin taival on ollut kivikkoinen, sillä älypuhelimien tekniset ominaisuudet ovat kehittyneet sen olemassa olon aikana hurjasti ja sitä kautta myös mobiilipeleistä on tullut kehittyneempiä. Pelaaminen on siirtynyt käsikonsoleista älypuhelimiin, joten käsikonsoleiden myyminen kuluttajille on ollut hankalaa. PS Vita tuskin saa enää seuraajaa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? (22.11.2019 13:13)
Star Wars -sarja Mandalorian on saatavilla ainoastaan Disney+ -palvelusta - ja Disney+ -palvelua ei saa kuin muutamaan maahan. Joten piratismi rehottaa.
Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen (22.11.2019 10:10)
Tesla on paljastanut viime keväästä lähtien hypetetyn lava-auton. Toimitusjohtaja Elon Muskin lupausten mukaisesti pick up -auto noudattaa melko futuristista tyyliä -- joku voisi jopa sanoa, ....
Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa (22.11.2019 06:20)
Trumpin vierailu Applen Mac Pro -tehtaalla Teksasissa on poikinut muutamia sammakoita Yhdysvaltojen presidentin suusta. Ensin hän kertoi avanneensa vierailullaan tehtaan, vaikka se on ollut ....
Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia (22.11.2019 05:59)
Kulunut syksy ei ollut Applen ohjelmistokehittäjille kovin hyvä, sillä iOS 13 -käyttöjärjestelmää riivasivat suuri määrä erilaisia bugeja. Käyttöjärjestelmä julkaistiin selkeästi keskeneräisenä, ....
Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....

Uutisarkisto