AfterDawn: IT-alan uutiset

Tesla hakee säästöjä – Autojen hintaan luvassa alennus

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 1.3.2019 14:16

Tesla hakee säästöjä – Autojen hintaan luvassa alennus

Sähköautoyhtiö Tesla on päättänyt uudistaa jälleenmyyntistrategiaansa. Yhtiön perustamia kivijalkaliikkeitä suljetaan pysyvästi ja verkkokaupasta tehdään ensisijainen myyntikanava maailmanlaajuisesti.
Teslan mukaan strategiauudistuksella tavoitellaan kulusäästöjä, jotka tulevat myös autojen jälleenmyyntihinnassa. Yhtiön mukaan sen nykyisen automallistoon kuuluvien ajoneuvojen hinta laskee keskimäärin kuusi prosenttia. Alennuksen piiriin kuuluu myös Model 3, jonka hinta putoaa Yhdysvalloissa 35 000 dollariin.

Kaikkia liikkeitä ei kuitenkaan suljeta, vaan osa on tarkoitus muuntaa showroom-tiloiksi, joissa esitellään ja tarjotaan tietoa Teslan valikoimasta. Yhtiö ei kuitenkaan kertonut tarkalleen paljonko myyntihenkilöstöä on tarkoitus irtisanoa ja kuinka moni liike suljetaan. Toimitusjohtaja Elon Muskin mukaan supistuksia tehdään pitkin hampain.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto