AfterDawn: IT-alan uutiset

Tesla hakee säästöjä – Autojen hintaan luvassa alennus

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 1.3.2019 14:16

Tesla hakee säästöjä – Autojen hintaan luvassa alennus Sähköautoyhtiö Tesla on päättänyt uudistaa jälleenmyyntistrategiaansa. Yhtiön perustamia kivijalkaliikkeitä suljetaan pysyvästi ja verkkokaupasta tehdään ensisijainen myyntikanava maailmanlaajuisesti.
Teslan mukaan strategiauudistuksella tavoitellaan kulusäästöjä, jotka tulevat myös autojen jälleenmyyntihinnassa. Yhtiön mukaan sen nykyisen automallistoon kuuluvien ajoneuvojen hinta laskee keskimäärin kuusi prosenttia. Alennuksen piiriin kuuluu myös Model 3, jonka hinta putoaa Yhdysvalloissa 35 000 dollariin.

Kaikkia liikkeitä ei kuitenkaan suljeta, vaan osa on tarkoitus muuntaa showroom-tiloiksi, joissa esitellään ja tarjotaan tietoa Teslan valikoimasta. Yhtiö ei kuitenkaan kertonut tarkalleen paljonko myyntihenkilöstöä on tarkoitus irtisanoa ja kuinka moni liike suljetaan. Toimitusjohtaja Elon Muskin mukaan supistuksia tehdään pitkin hampain.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto