Googlen videopuhelupalvelu ilmestyi nettiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 27.2.2019 09:23

Googlen videopuhelupalvelu ilmestyi nettiin Alun perin keväällä 2016 esitelty Google Duo -videopuhelupalvelu on ollut saatavilla vain Androidille, iOS:lle ja Chromebookeille, mutta nyt siitä on julkaistu verkossa toimiva versio.
Web-palvelun ansiosta videopuheluita voi käydä millä tahansa laitteella, kunhan siitä löytyy vain yhteensopiva nettiselain. Google lupaa Duo-videopuheluiden toimivan Chromen, Firefoxin ja Safarin kanssa. Listasta siis uupuu Microsoft Edge -nettiselain, jota ei välttämättä lisätä listalle ennen kuin Microsoft on päivittänyt selaimen taustatekniikan Chromium-pohjaiseen.

Duon käyttö onnistuu verkko-osoitteessa duo.google.com. Palvelun kautta voi soittaa niin ääni- kuin videopuheluitakin, mutta vastapuolenkin pitää olla rekisteröitynyt Duo-palveluun.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto