Muistikorttien kapasiteetti kasvaa – Nyt esiteltiin teratavun kortit

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 25.2.2019 17:43

Muistikorttien kapasiteetti kasvaa – Nyt esiteltiin teratavun kortit Vuosituhannen alussa kaupoista löytyi musiikkisoittimia, joissa sisäistä tallennustilaa oli joitain kymmeniä tai satoja megatavuja. SanDiskin ja Micronin tuoreeltaan esittelemissä microSDXC-muistikorteista löytyy jo peräti yhden teratavun edestä tallennustilaa.
Vuosien saatossa muistiteknologia on lähes varkain parantanut tallennustiheyttä niin, että puhelimeen on mahdollista saada enemmän tallennustilaa kuin monista arkikäytössä olevista tietokoneista edes löytyy. Micronin mukaan sen uudessa teratavun kortissa lukunopeus on 160 megatavua sekunnissa ja kirjoitusnopeus on 95 megatavua sekunnissa.

SanDiskin vastaava yltää samalle tasolle lukunopeudessa, mutta häviää kirjoitusnopeudessa: SanDisk lupaa kortin kykenevän kirjoittamaan dataa 90 megatavua yhden sekunnin aikana. Molempien korttien todellinen suorituskyky voi poiketa ilmoitetuista maksimilukemista.

Molemmat kortit tulevat myyntiin kevään aikana. SanDisk pyytää teratavun kortistaan 449,99 dollaria.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Googlen hakukone osaa nyt hakea myös videoiden sisältä Googlen hakukone osaa nyt hakea myös videoiden sisältä (19.9.2019 05:54)
Video on tietolähteenä erinomainen, sillä se kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa ja yksi kuvakin on tunnetusti parempi kuin tuhat sanaa. Tiedon hakeminen videoista on kuitenkin hyvin haastavaa, ....
OnePlus 7T Pro vuoti – Tältä se näyttää OnePlus 7T Pro vuoti – Tältä se näyttää (19.9.2019 05:38)
Kaikki hyvä vuotaa kyllä aikanaan ja näin on totisesti käynyt OnePlus 7T:lle, joka on tarkoitus esitellä maailmalle 26. syyskuuta. Jo entuudestaan me tiedämme puhelimen tekniset ominaisuudet. ....
Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen (18.9.2019 17:37)
Facebook on tänään esitellyt uuden sukupolven Portal-laitteet, joilla voit olla kotoa käsin yhteydessä ystäviisi tai sukulaisiin milloin tahansa. Portalit ovat käytännössä näyttöpäätteitä, joilla ....
2 kommenttia
Tällä tempulla vähennät hiilidioksidipäästöjä – Ei tarvitse tehdä mitään ja säästät samalla rahaa Tällä tempulla vähennät hiilidioksidipäästöjä – Ei tarvitse tehdä mitään ja säästät samalla rahaa (18.9.2019 16:58)
Eurooppalaisten ympäristöjärjestöjen mukaan EU voisi laskea hiilidioksidipäästöjä merkittävästi edistämällä älypuhelimien vaihtosyklin pidentämistä. Pitkittämällä puhelimen vaihtoa vuodelle, ....
1 kommentti
HP:ltä kevyt Elite Dragonfly bisneskannettava, josta löytyy käyttäjän tietoturvaa suojaavia ominaisuuksia HP:ltä kevyt Elite Dragonfly bisneskannettava, josta löytyy käyttäjän tietoturvaa suojaavia ominaisuuksia (18.9.2019 14:41)
HP esitteli kevyen kannettavan tietokoneen, joka on tarkoitettu paljon matkustavalle työntekijälle ja jossa panostetaan käyttäjän tietoturvaan. Uutuus kantaa nimeä HP Elite Dragonfly. HP Elite Dragonfly ....

Uutisarkisto