Fortnite World Cup huipentuu heinäkuun lopulla – 100 miljoonaa kenen tahansa ulottuvilla

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 23.2.2019 17:59

Fortnite World Cup huipentuu heinäkuun lopulla – 100 miljoonaa kenen tahansa ulottuvilla Epic Games julkaisi suuntaviivat Fortniten vuoden 2019 kilpapelaamiselle. Päätapahtumana toimii Fortnite World Cup.
Suosikkipeli Fortniten valmiutta kilpapelaamiseen on kritisoitu runsaasti, mutta se ei ole estänyt Epic Gamesia nostamasta palkintorahoja turnauksissaan jatkuvasti. Vuoden kohokohtana toimii Fortnite World Cup, jonka avoimet karsinnat alkavat huhtikuun 13. päivä. Se huipentuu heinäkuun viimeinen viikonloppu 26.7. - 28.7. New Yorkissa pelattaviin finaaleihin, johon pääsee 100 parasta soolopelaajaa sekä 50 parasta paria. Yhteensä palkintorahoja on jaossa 30 000 000 dollaria, joista sooloturnauksen voittaja kuittaa huimat kolme miljoonaa. Kaikki finaaleihin tiensä pelanneet voittavat kuittaavat varmasti 50 000 euroa.

Turnauksen karsinnat alkavat huhtikuun 13. päivä ja jatkuvat viikoittain aina kesäkuun 16. päivään asti. Karsinnoissa on jaossa viikoittain miljoona dollaria parhaiten menestyville. Lisäksi New Yorkissa järjestetään finaaliviikonlopun aikana erilaisia haasteita ja pelejä perinteisestä battle royalesta poikkeavilla pelimuodoilla, joissa parhaimmat pelaajat palkitaan. Yhteensä vuoden 2019 aikana Epic Gamesin järjestämissä kilpailuissa on tarjolla jopa 100 000 000 dollaria.

Fortnite World Cupissa pelikelpoisia ovat kaikki yli 13 vuotiaat pelaajat, joiden pelihistoria on moitteeton. 13 - 17 vuotiailla pitää kuitenkin olla pelaamiseen lupa huoltajiltaan voidakseen kilpailla palkintorahoista.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Google luopuu herkuista, seuraava Android on pelkkä kymppi Google luopuu herkuista, seuraava Android on pelkkä kymppi (22.8.2019 19:32)
Googlen mobiilikäyttöjärjestelmä pääsi jo viime vuonna kymmenen vuoden ikään ja tuon vuosikymmenen aikana olemme oppineet tuntemaan käyttöjärjestelmäversiot erityisesti herkullisten lisänimien avulla. ....
Samsung julkaisi Galaxy A30s ja Galaxy A50s puhelimet: 4000 mAh akku, 6.4 näyttö, sormenjälkilukija näytön alla Samsung julkaisi Galaxy A30s ja Galaxy A50s puhelimet: 4000 mAh akku, 6.4" näyttö, sormenjälkilukija näytön alla (22.8.2019 19:19)
Hiljattain Samsung julkaisi Galaxy A10s -puhelimen, joka on jatkoa Galaxy A10 -mallille. Nyt yritys julkaisi Galaxy A30s ja Galaxy A50s -puhelimet, jotka molemmat sisältävät 6.4" Super AMOLED ....
HyperX esitteli uusia tuotteita Gamescom-messuilla: pelihiiri, pelikuulokkeet, Aqua kytkin ja muuta HyperX esitteli uusia tuotteita Gamescom-messuilla: pelihiiri, pelikuulokkeet, Aqua kytkin ja muuta (22.8.2019 16:36)
Kingstonin esitteli vähän kaikenlaista uutta Gamescom-messuilla. Kingstonin omistama HyperX sai uudet HyperX Aqua -kytkimet, langattoman pelihiiren ja langattomat pelikuulokkeet. Lisäksi esiteltiin ....
Spotify haastettiin oikeuteen – Käyttää Eminemin musiikkia luvatta Spotify haastettiin oikeuteen – Käyttää Eminemin musiikkia luvatta (22.8.2019 08:28)
Eminemin rap-uran alkuvaiheen julkaisija Eight Mile Style on haastanut suoratoistopalvelu Spotifyn oikeuteen, kertoo The Hollywood Reporter. Haasteen mukaan Spotify ei ole hankkinut Eminemin ....
2 kommenttia
OnePlus TV paljastetaan aivan pian OnePlus TV paljastetaan aivan pian (22.8.2019 08:05)
OnePlus paljasti jo viime vuoden puolella, että yhtiö kehittää mobiililaitteiden lisäksi omaa älytelevisiota. Hankkeesta ei kuulunut pitkään yhtään mitään, mutta tänä kesänä huhut taas voimistuivat ....

Uutisarkisto