AfterDawn: IT-alan uutiset

Googlelta tulossa pelipalvelun lisäksi uusi pelilaite

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 22.2.2019 18:30

Googlelta tulossa pelipalvelun lisäksi uusi pelilaite Google on kutsunut lehdistön koolle GDC-pelimessuilla järjestettävään julkistustilisuuteen, jossa yhtiön uskotaan paljastavan aiemmin Project Stream -koodinimen alla kehitetyn pelisuoratoistopalvelun.
Uusien tietojen mukaan Google olisi valmis myös esitelemään uuden pelaamisen tarkoitetun laitteen samassa tapahtumassa. Esiteltävä laite on tunnettu Project Yetinä ja muodoltaan sitä on kuvailtu pelikoneen ja ohjainlaitteen sisältäväksi paketiksi. Yhdessä vaiheessa Yeti oli Chromecastin kaltainen dongle, joten kovin tehokasta rautaa Yetiin ei ole tulossa – suoratoistopalvelun takia ei ole tarvettakaan.

Joka tapauksessa maaliskuun loppupuolella Google on valmis esittelemään mitä se on saanut aikaan. Silloin selviää myös millaiset edellytykset Googlella on vakiintuneiden pelialustojen haastamiselle.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto