AfterDawn: IT-alan uutiset

Googlelta tulossa pelipalvelun lisäksi uusi pelilaite

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 22.2.2019 18:30

Googlelta tulossa pelipalvelun lisäksi uusi pelilaite

Google on kutsunut lehdistön koolle GDC-pelimessuilla järjestettävään julkistustilisuuteen, jossa yhtiön uskotaan paljastavan aiemmin Project Stream -koodinimen alla kehitetyn pelisuoratoistopalvelun.
Uusien tietojen mukaan Google olisi valmis myös esitelemään uuden pelaamisen tarkoitetun laitteen samassa tapahtumassa. Esiteltävä laite on tunnettu Project Yetinä ja muodoltaan sitä on kuvailtu pelikoneen ja ohjainlaitteen sisältäväksi paketiksi. Yhdessä vaiheessa Yeti oli Chromecastin kaltainen dongle, joten kovin tehokasta rautaa Yetiin ei ole tulossa – suoratoistopalvelun takia ei ole tarvettakaan.

Joka tapauksessa maaliskuun loppupuolella Google on valmis esittelemään mitä se on saanut aikaan. Silloin selviää myös millaiset edellytykset Googlella on vakiintuneiden pelialustojen haastamiselle.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto