AfterDawn: IT-alan uutiset

Tästä Samsung ei puhunut eilen – Lupaa tuoda uuden tuotteen myyntiin keväällä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 21.2.2019 14:19

Tästä Samsung ei puhunut eilen – Lupaa tuoda uuden tuotteen myyntiin keväällä

Samsungilta saatiin eilen tuutin täydeltä uutisia, mutta lava-aikaa ei kaikille päivityksille kuitenkaan annettu. Yksi pimentoon jäänyt tuote oli jo viime syksynä ensimmäisen kerran esitelty Galaxy Home -älykaiutin.
Galaxy Homen esittelystä on kulunut aikaa jo puoli vuotta, joten nyt olisi jo korkea aika saada tuote markkinoille. Älykaiutin on edelleen elossa ja Samsungin mobiililiiketoimintaa johtava DJ Koh lupaakin yhtiön tuovan sen myyntiin huhtikuuhun mennessä.

Syytä miksi Galaxy Homen myynnin aloittaminen on ottanut näin kauan aikaa, ei kerrottu. Samsung puskee kuitenkin Bixbyä ihmisten arkeen usealla rintamalla – yksi uusista on eilen esitelty Galaxy Buds -kuulokkeet, joilla voi ohjata Galaxy S10:tä puhelimeen koskematta Bixbyn avulla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto