Apple julkaisi raportin itsestään ajavien autojen kehityksestä – Ei paljasta oikeastaan yhtään mitään

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 21.2.2019 13:35

Apple julkaisi raportin itsestään ajavien autojen kehityksestä – Ei paljasta oikeastaan yhtään mitään Apple on jättänyt Yhdysvaltojen paikalliselle Väylävirastolle eli National Highway Traffic Safety Administrationille vapaaehtoisen turvallisuusraportin, jossa se kuvailee yhtiön käynnissä olevaa autonomisten autojen kehityshanketta. Se on yksi harvoista raporteista, joissa yhtiö myöntää virallisesti kehittävänsä itsestään ajavaa ajoneuvoa tai sen mahdollistavaa järjestelmää.
Raportti ei paljasta Applen hankkeesta mitään uutta – ja juuri tämä seikka on nostanut raportin mediaan. Apple ei oikeastaan paljasta hankkeestaan yhtään mitään, minkä takia koko raportti on ainoastaan seitsemän sivua pitkä. Raportissa todetaan lähinnä se, että Applen tavoitteena on parantaa maailmaa sekä sen asiakkaiden turvallisuutta, minkä takia se kehittää kovin innokkaasti autonomisen liikkumisen mahdollistavaa järjestelmää.

Apple kertoo käyttävänsä järjestelmässään hyödyksi joitain sensoreita ja sensoreiden tuottamaa dataa tulkitaan tekoälyn avulla. Samoja yleisiä periaatteita noudatetaan kaikissa muissakin kilpailevissajärjestelmissä – ja monissa sellaisissajärjestelmissä, jotka eivät liity millään tapaa autoihin.Applen ADS Safety -raportin voit käydä lukemassa täältä.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....
Trump luuli avanneensa tehtaan – On ollut toiminnassa jo vuodesta 2013 lähtien Trump luuli avanneensa tehtaan – On ollut toiminnassa jo vuodesta 2013 lähtien (21.11.2019 06:14)
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump julisti Twitterissä avanneensa Teksasissa Applen uuden tuotantolinjan, mikä edustaa hänen pyrkimyksiään palauttaa tuotantotyötä Aasiasta takaisin Yhdysvaltoihin. ....
Varo tätä Windows 10 -päivitystä – Menetät tiedostosi Varo tätä Windows 10 -päivitystä – Menetät tiedostosi (21.11.2019 05:56)
Vaikka maailma muuttuu, niin yksi asia ei tunnu muuttuvan mihinkään: sähköpostin käyttö haittaohjelmien levittämiseen. Yksi uusimmista kierrossa olevista haittaohjelmakampanjoista levittää sähköpostin ....
3 kommenttia
Sailfish-käyttöjärjestelmä saatavilla Sony Xperia 10 ja Xperia 10 Plus -puhelimille Sailfish-käyttöjärjestelmä saatavilla Sony Xperia 10 ja Xperia 10 Plus -puhelimille (20.11.2019 19:42)
Sony toi Xperia 10:n ja Xperia 10 Plussan omistajille hyviä uutisia, sillä nämä kuuluvat kahdeksan Sony-puhelimen joukkoon, jotka saavat Android 10 -käyttöjärjestelmäpäivityksen. Nyt näiden ....
Parhaat puhelimet alle 200 euroa (talvi 2019 - 2020) Parhaat puhelimet alle 200 euroa (talvi 2019 - 2020) (20.11.2019 18:31)
Kävimme jo läpi parhaat vaihtoehdot alle sadan euron puhelimista. Nyt on aika nostaa hieman pykälää ja käydä läpi puhelimet, jotka maksavat alle 200 euroa. Tämä on sellainen hintaluokka josta ....

Uutisarkisto