Apple julkaisi raportin itsestään ajavien autojen kehityksestä – Ei paljasta oikeastaan yhtään mitään

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 21.2.2019 13:35

Apple julkaisi raportin itsestään ajavien autojen kehityksestä – Ei paljasta oikeastaan yhtään mitään Apple on jättänyt Yhdysvaltojen paikalliselle Väylävirastolle eli National Highway Traffic Safety Administrationille vapaaehtoisen turvallisuusraportin, jossa se kuvailee yhtiön käynnissä olevaa autonomisten autojen kehityshanketta. Se on yksi harvoista raporteista, joissa yhtiö myöntää virallisesti kehittävänsä itsestään ajavaa ajoneuvoa tai sen mahdollistavaa järjestelmää.
Raportti ei paljasta Applen hankkeesta mitään uutta – ja juuri tämä seikka on nostanut raportin mediaan. Apple ei oikeastaan paljasta hankkeestaan yhtään mitään, minkä takia koko raportti on ainoastaan seitsemän sivua pitkä. Raportissa todetaan lähinnä se, että Applen tavoitteena on parantaa maailmaa sekä sen asiakkaiden turvallisuutta, minkä takia se kehittää kovin innokkaasti autonomisen liikkumisen mahdollistavaa järjestelmää.

Apple kertoo käyttävänsä järjestelmässään hyödyksi joitain sensoreita ja sensoreiden tuottamaa dataa tulkitaan tekoälyn avulla. Samoja yleisiä periaatteita noudatetaan kaikissa muissakin kilpailevissajärjestelmissä – ja monissa sellaisissajärjestelmissä, jotka eivät liity millään tapaa autoihin.Applen ADS Safety -raportin voit käydä lukemassa täältä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen (18.9.2019 17:37)
Facebook on tänään esitellyt uuden sukupolven Portal-laitteet, joilla voit olla kotoa käsin yhteydessä ystäviisi tai sukulaisiin milloin tahansa. Portalit ovat käytännössä näyttöpäätteitä, joilla ....
Tällä tempulla vähennät hiilidioksidipäästöjä – Ei tarvitse tehdä mitään ja säästät samalla rahaa Tällä tempulla vähennät hiilidioksidipäästöjä – Ei tarvitse tehdä mitään ja säästät samalla rahaa (18.9.2019 16:58)
Eurooppalaisten ympäristöjärjestöjen mukaan EU voisi laskea hiilidioksidipäästöjä merkittävästi edistämällä älypuhelimien vaihtosyklin pidentämistä. Pitkittämällä puhelimen vaihtoa vuodelle, ....
HP:ltä kevyt Elite Dragonfly bisneskannettava, josta löytyy käyttäjän tietoturvaa suojaavia ominaisuuksia HP:ltä kevyt Elite Dragonfly bisneskannettava, josta löytyy käyttäjän tietoturvaa suojaavia ominaisuuksia (18.9.2019 14:41)
HP esitteli kevyen kannettavan tietokoneen, joka on tarkoitettu paljon matkustavalle työntekijälle ja jossa panostetaan käyttäjän tietoturvaan. Uutuus kantaa nimeä HP Elite Dragonfly. HP Elite Dragonfly ....
Facebook aikoo syrjäyttää älypuhelimet – Kehittää älykkäitä Ray-Baneitä Facebook aikoo syrjäyttää älypuhelimet – Kehittää älykkäitä Ray-Baneitä (18.9.2019 06:04)
Facebookilla ei ole sen kunnianhimoisempaa suunnitelmaa kuin korvata älypuhelimet älykkäillä Ray-Ban-laseilla. Yhteisöpalvelujätti on nimittäin sopinut silmälasibrändejä hallinnoivan Luxottican ....
iPhone 11:n arvostelut julki – Nämä asiat keräävät kiitosta iPhone 11:n arvostelut julki – Nämä asiat keräävät kiitosta (17.9.2019 18:46)
iPhone 11:n ja iPhone 11 Pro -puhelimien salassapitosopimukset ovat selvästi päättyneet, sillä kansainväliset teknologiablogit ovat kilvan julkaisseet omat arvostelunsa puhelimista. Kolmen uutuuspuhelimen ....

Uutisarkisto