Microsoft lähettää HoloLens 2 -lasien julkaisun suorana

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 19.2.2019 13:38

Microsoftin striimaa HoloLens 2 -lasien julkaisun – katso täältä Microsoftin on uumoiltu jo jonkin aikaa julkaisevan uuden mallin HoloLens-laseistaan.
Nyt Microsoft on vahvistanut julkaisevansa "jännittäviä uutisia" Barcelonassa päivää ennen Mobile World Congress:n alkua. Microsoft lähettää julkistustilaisuuden suorana nettisivuillaan ja tilaisuudessa on mukana Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella ja Azuren CVP Julia White sekä HoloLens-lasien alkuperäinen kehittäjä Alex Kipman.

Huhujen mukaan uudet HoloLens-lasit perustuisivat Qualcommin Snapdragon 850 -järjestelmäpiiriin tai vaihtoehtoisesti Snapdragon XR1:een. Viimeksi mainittu on suunniteltu varta vasten VR- ja AR-laseille. Piiri kykenee esittämään 4K-videota 60 FPS:n ruudunpäivitysnopeudella. Pakettiin kuuluu tietysti myös Microsoftin itse suunnittelema tekoälypiiri.

Julkistustilaisuus alkaa sunnuntaina 24.2. kello 19:00 Suomen aikaa ja sen voi katsoa täältä.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto