AfterDawn: IT-alan uutiset

Google valtaa uusia laitekategorioita tänä vuonna, paljastaa aasialaislehti

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 13.2.2019 22:18

Google valtaa uusia laitekategorioita tänä vuonna, paljastaa aasialaislehti Google on edelleen vahvasti ohjelmistoyhtiö, vaikka se onkin alkanut viime vuosina tuomaan markkinoille omia laitteitaan. Läppäreiden, tablettien, Pixel-puhelinten ja Google Home -älykaiutinten rinnalle on tulossa tänä vuonna myös uusia tuotteita.
Nikkei Asia Review'n mukaan Googlelta tulee tänä vuonna laitteita uusiin kategorioihin ja lisäksi esimerkiksi Pixel-linjasto uudistuu merkittävällä tavalla.

Perinteisen kahden Pixel-laitteen lisäksi Google aikoo nimittäin huhujen mukaan julkaista myös edullisemman Android-älypuhelimen. Tämä on linjassa Applen viime vuonna julkaistun iPhone XR -laitteen kanssa, jonka hinta tosin on kahta muuta uutta iPhone-mallia pienemmästä hintalapusta riippumatta edelleen varsin korkea.

Tietojen mukaan Googlen laite on tätä halvempi, mutta tarkempia tietoja siitä ei tällä hetkellä ole.

Kenties budjettipuhelinta mielenkiintoisempi uusi tuote on älykello, jota on Googlelta huhuttu jo kauan aikaa. Nikkei Asia Review kertoo, että tänä vuonna Googlelta olisi vihdoin tulossa oma älykello.
Vähemmän kiinnostaviin tuotepäivityksiin kuuluvat puolestaan odotetut Pixel-uutuudet, päivittyneet Home-laitteet sekä uusi turvakamera, oletettavasti Nestiltä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto