AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple järjestää yllättävän lehdistötilaisuuden ensi kuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 13.2.2019 10:00

Apple järjestää yllättävän lehdistötilaisuuden ensi kuussa

BuzzFeediin kirjoittavan ja hyvistä Apple-lähteistään tunnettu John Paczkowski kertoo Applen suunnittelevan lehdistötilaisuutta maaliskuun 25. päivälle. Lehdistötilaisuus pidetään Applen päämajassa Steve Jobs Theaterissa, mutta luonteeltaan tilaisuus poikkeaa aiemmista.
Tilaisuus tulee keskittymään yhtiön uusiin tilauspalveluihin, joten uusia laitteita maaliskuun lopulla ei välttämättä enää nähdä. Uudistettu Apple News -uutispalvelu saattaa nähdä päivänvalon tilaisuudessa, vaikka Apple käykin edelleen kovia neuvotteluita mediayhtiöiden kanssa sisältöjen lisenssoinnin ehdoista. Apple on vaatinut peräti 50 prosenttia liikevaihdosta itselleen.

Huhuissa on puhuttu myös uuden suoratoistopalvelun lanseeraamisesta kevään aikana. Paczkowskin lähteet eivät kuitenkaan sanoneet esitelläänkö Netflixin haastaja tilaisuudessa. Apple on pyytänyt kuitenkin mediataloja valmistelemaan sisältönsä huhtikuun puoleen väliin mennessä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto