AfterDawn: IT-alan uutiset

Se todella on tapahtumassa – Uudet HoloLens-lasit ovat tulossa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 12.2.2019 09:27

Se todella on tapahtumassa – Uudet HoloLens-lasit ovat tulossa

Microsoft lupasi hiljattain osallistua MWC-messuille Barcelonaan ja kutsui paikalle lehdistöä ihmettelemään yhtiön uutuustuotteita. Ilmoituksen jälkeen alkoi tietysti spekulointi julkaistavista tuotteista. Uuden sukupolven HoloLens-lasit olivat tietysti monien huulilla.
HoloLensin alkuperäisiin luojiin kuuluva Alex Kipman onkin julkaissut YouTubessa teaser-videoklipin, joka antaa taas yhden uuden syyn olettaa, että Microsoft aikoo päivittää HoloLens-lasit MWC-messuilla. Video on nimetty lehdistötilaisuuden ajankohtaan viittaavalla nimellä, 2.24.19 #MWC19. Tilaisuus pidetään siis 24. helmikuuta.

Lyhyellä klipillä kuvataan tyylitellysti HoloLens-lasien syntyporsessia, mutta mitään konkreettista siitä ei kuitenkaan paljastu. Joku saataa havaita videolla hiilikuituun viittaavaa materiaalia, jota Microsoft saattaa hyvinkin käyttää keventääkseen lasien painoa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto